• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze pamiętam jak raz zobaczyłam mysz, to było na podwórku na wsi. Kurz po mnie został... :-)
Ja nawet kiedyś w domu trzymałam myszkę :) A jak mi do domu taka polna wlezie to ją z mężem ścigamy, aż złapiemy i wypuścimy bo nam szkoda zabijać ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Bleee pająki to mój horror. Mieszkam pod lasem i czasem mi takie paskudztwo do domu wlezie brrrr. Ja niestety nie potrafię tego zabić bo od samego patrzenia mi słabo. Jak ostatnio meza nie było a ja dostałam histerii to teściowa z góry ze złamaną nogą musiała mnie "ratować" i zatłuc bestię ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jak ja Cię rozumiem...!! Mogę znieść myszy, węża trzymałam na rękach ale pająki mnie przerażają- nie potrafię wytłumaczyć...!

Dziś rano Ł ratował sąsiada. Samochód 3 lata, Porsche. Nie chce odpalic bo stał na zewnątrz. Został odpalony przez naszą prawie 20 letnią, starą vectrę, którą na dniach oddajemy na złom :D

Co do koncertu, to wyślę go tam nawet jeśli bym miała zatrudnić do tego celu jakiś koksów co go tam na rękach zaniosą :) Jutro zaczyna się przedsprzedaż biletów także bedę walczyć :D

No bo szczerze- teraz w autach są owszem, super systemy i mnóstwo elektroniki, ale jak to siądzie to d.upa no. Nawet nie otworzysz auta.

I przez to zdjęcie będę miała koszmary :o

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Yhy. Ja też :baffled::baffled: a pomyśl sobie że kiedyś synek Ci coś takiego przytarga do domu:eek:

Jak ja Cię rozumiem...!! Mogę znieść myszy, węża trzymałam na rękach ale pająki mnie przerażają- nie potrafię wytłumaczyć...!

No bo szczerze- teraz w autach są owszem, super systemy i mnóstwo elektroniki, ale jak to siądzie to d.upa no. Nawet nie otworzysz auta.

Yhy. Ja też :baffled::baffled: a pomyśl sobie że kiedyś synek Ci coś takiego przytarga do domu:eek:
Ja kupiłam pająki mieszkając z ex, potem się do mamy wprodmwadzilam z nimi, ale mama je polubiła jeszcze nim zamieszkały pod jej dachem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam dziewczyny dawno się nie udzielałam tutaj ale strasznie ostatnio zakręcony czas....
U mnie na termometrze -13 stopni [emoji33][emoji33] do tego od soboty boli mnie gardło i katar się pojawił ☹️ chyba trzeba będzie odwiedzić lekarza jeśli nic nie pomoże. Jeszcze w piątek wizyta w Bydgoszczy u diabetologa. Przyznam szczerze że nie mam jakoś Ochoty tam jechać ale co zrobić :/.
Wogole jestem w szoku. Zaczęliśmy w sobotę 21 tc a ja wyglądam jakbym co najmniej była w 7-8 miesiącu ciąży..[emoji33][emoji33] jak tak dalej pójdzie to do porodu będę wyglądać jak prawdziwy wieloryb.... [emoji23][emoji23]
1519628305-70d45f6cd61d6f9f-aaaaaa.jpeg

Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
O jaki ladny brzuszek[emoji5]
Oby przeziebienie szybko przeszlo! Ja twraz w to zimno statam sie nie wychodzic z domu, jak nie musze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry