reklama

Lipcowe mamy 2018

O Ola, ale fajnie[emoji5] Taki niespodziewany slub na juz[emoji3]
Co do brzuszka to tego to nikt nie wie. Ale ja obstawiam, ze Tobie za wiele nie urosnie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No trochę byłby niespodziewany skoro najpierw planowaliśmy połączyć ślub z chrzcinami :)

reklama
Helou.

Co za poje... dzień:eek: Od wczoraj zaczęłam mieć problemy z autem- auto ma rok, jest nowe i na gwarancji, trzymane w garażu a nie chciało odpalić... na szczęście był jeszcze tata i ogarnął że kwestia immobilizera. W końcu odpalił, pojechałam do M. do szpitala, posiedziałam godzinę, z autem nadal ok... pojechałam jeszcze do koleżanki no i jak już wyszłam od niej to znowu ni chuchu nie odpalało :oo2: Mąż koleżanki 20 minut kombinował- odpaliło, więc wróciłam do domu i dzisiaj zadzwoniłam na assistance... no i okazało się że pestki od immobilizera się rozładowały- gdzie nie miałam pojęcia że tam w ogóle są jakieś baterie... ehhhh. No ale na szczęście wszystko działa.

To nie ty źle zaplanowałaś szczepionki tylko źle wyliczają becikowe :D

Ja przyjęłam męża i,.... wiadomo, zależy czy małżeństwo będzie trwało czy nie... Teraz noszę jego nazwisko przez ten wiecznie ciągnący się rozwód i nie mogę wrócić do swojego- co uważam za mega chamstwo i niesprawiedliwość a jednocześnie przyjęcie jego nazwiska nie uchroniło nas przed rozwodem :D I za drugim razem albo zostanę tylko przy swoim- bo jest oryginalne, albo wezmę dwa. No ale to moje osobiste doświadczenie :) W ogóle to u nas popularne jest przyjmowanie nazwiska męża, w innych krajach zostaje się przy swoim raczej...

@Jola92 niech leci do tych Aborygenów, ogarnie temat i za jakiś czas będzie przewodnikiem dla Waszej 3-ki :) I nie dziwię się że chcesz go wysłać na koncert, skoro to jego marzenie :) Fajne są właśnie takie związki, że chcesz uszczęśliwić drugą osobę :)

@olaaa7, w ogóle nie zastanawiaj się jaki kolor, czy już byłaś w białej, czy byłaś żoną itp! Ciesz się tym momentem i załóż nawet czerwoną jak lubisz ;) Moi dziadkowie brali ślub ponad 50 lat temu i babcia była w kościele w błękitnej do kolana :tak: A moja mama za to pozapinana pod szyję (Sama tak wymyśliła, pomimo lat 80 tych i epoki tiuli i bufek) i do dzisiaj żałuje że wyglądała jak do komunii ;) Więc Ola- rób tak, żeby Tobie było dobrze...!!! :tak:

@_agnieszka_ nie przestaniesz mnie zadziwiać :o Pająki???? :o Szalona! :D a czernina to zupa z krwią... dla mnie opcja nie do przejścia. Ja nie dotknę nawet flaków zrobionych przez rodzoną babcię ani wątróbki :baffled::baffled:

O kurczę to dobrz3 , że to nic poważnego z samochodem . Jak ogólnie czuje się Twój M?

Witam sie z Wami w mroźny dzień :O
Co do nazwiska. Ja przejęłam po mężu i nie żałuję :) W pracy i wgl w codziennym życiu co chwila coś podpisuję, szlag by mnie trafił z dwu-członowym :D Teraz mam nazwisko budzące grozę, ale dzięki temu w pracy od razy byłam rozpoznawana i zostałam człowiekiem do zadań specjalnych hahha :D
Dzwonili do mnie z przychodni potwierdzic wizytę. I się dowiedziałam, że połówkowe jest droższe, ale nie wiedziałam, że jutro będę musiałą wydać 390 zł :O No nic, moja gin jest swietnym specjalistą, ufam jej wiec jestem gotowa tyle zapłacić.
Mojego męża chcą wysłać na delegację 2 tygodniową w maju do Australii :( Mogłabym z nim leciec, ale nienawidzę latać, będe wtedy już bardzo gruba, a nie wspomnę o temperaturach tam panujących... Zawsze marzyliśmy o Australii, także cieszę sie że ma szanse połączyć przyjemne z pożytecznym, ale trochę sie nie cieszę bo będę bardzo tęsknić.
Mam ochotę dzisiejszy dzień spędzić w ciepłej piżamce pod kołderką.
Miłego dnia :*
Ojej ale drogie to polowkowe[emoji53]
Co do wyjazdu to ja tez zawsze marzylam o Australii. Szkoda, ze nie mozesz poleciec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@JustMe55 niech no się tylko odważy... Nie ma takiej opcji [emoji14]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hahahah ciekawa jestem jakie atrakcje nasze dzieci nam będą szykować :D

Ja kupiłam pająki mieszkając z ex, potem się do mamy wprodmwadzilam z nimi, ale mama je polubiła jeszcze nim zamieszkały pod jej dachem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Widzisz @Marika92..??! To dokładnie ta sytuacja! :D Czyli są takie mamy :) Ja kiedyś kupiłam z tatą szczura... słodki był! Ale w pewnym momencie mama powiedziała że albo ona albo szczur... no i wybraliśmy po dl¨gich naradach obiady i pranie, czyli mamę :-D:-D:-D

Wiem właśnie, a teraz kupujemy nowe auto z salonu, naładowe elektroniką. Ł sie cieszy jak dziecko bo to gadżeciarz, a ja jestem przerażona, że nie będę potrafiła radia sama włączyć...

Hahahahhaah :) Moj M. tak ma, że rok temu też zmienił auto, wybajerzone opór i teraz brakuje mu pokręteł:-) :) bo wszystko dotykowe :)

dziewczyny pomóżcie !!!

zbliza sie dzien kobiet co wy jako klientki/ kobiety chcialybyscie dostac za zakupy w sklepie odziezowym??? musze wymyslec jakas fajną akcje

Goździk i rajstopy :D A może barter z jakąś inną firmą? Znajomi mają lodziarnię a obok jest dentysta i z dentystą się umówili że dzieci po wizycie będą dostawały kupon na lody np. Może coś z solarium czy zniżka na paznokcie...? A jeśli sam gadżet to może jakieś babeczki/ kule do kąpieli??? Świeczka zapachowa?

Jaki ładny kędzior ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Genikulata :p
Wybacz ale nawet nie polubie... Jak można trzymać coś takiego w domu... [emoji33][emoji22] Oszalała bym chyba

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Wolałam widzieć w akwarium taka wielka niż w pudełeczku malutka która skaka i szybko biega :o tych nie nawidzilam. Jak była pora karmienia to wychodziłam na balkon :D
To zupa z kaczki i krwi [emoji4] ja osobiście ją uwielbiam [emoji7]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Nie zjadłabym chyba.. nawet kaszanki nie tknę bo krew :p
Ja nawet kiedyś w domu trzymałam myszkę :) A jak mi do domu taka polna wlezie to ją z mężem ścigamy, aż złapiemy i wypuścimy bo nam szkoda zabijać ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja mam teraz szczura chodowlanego.
Miał być na obiad dla pająka K. Ale go uratowałam i teraz sobie żyje u mnie w klatce :p
dziewczyny pomóżcie !!!

zbliza sie dzien kobiet co wy jako klientki/ kobiety chcialybyscie dostac za zakupy w sklepie odziezowym???

musze wymyslec jakas fajną akcje
Np. 2+1gratis.

reklama
Dziewczyny piszą, że podaje się zarobki z zeszłego roku a w przypadku gdy małżeństwa nie ma to może podaje się tylko swój dochód (jako osoba która ubiega się o becikowe)

f2w39n7303c24ozn.png
Czyli jakbyśmy z M wzięli ślub np w kwietniu to i tak składam wniosek sama i podaję tylko swój dochód za 2017 r.?

Moim zdaniem jaki masz ochote[emoji3] I biala i kolorowa bedzie ok[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Problem w tym, że nigdzie w okolicy nawet nie umiem znaleźć sklepu z ciążowymi sukienkami a wolałabym na żywo zobaczyć i zmierzyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry