G
gosc12
Gość
Na internecie patrzyłam na cały miesiącO to na kolejny tydzień pogody juz nie widziałam coś słabo oglądałammoże wkoncu wiosna przyjdzie zresztą nie tak za długo będzie astronomiczna
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na internecie patrzyłam na cały miesiącO to na kolejny tydzień pogody juz nie widziałam coś słabo oglądałammoże wkoncu wiosna przyjdzie zresztą nie tak za długo będzie astronomiczna
![]()
Tylko zeby znowu nie wialo tak strasznie.I to jest cudowna wiadomość +10[emoji5]️
To faktycznie ciężko ale dobrze że się udało. Ja mam do przedszkola niecały km, od września synek juz pójdzie a ja kolejnym dzieckiem się będę zajmować i później znów przedszkole.Apropos przedszkoli to jak w 2013 roku zapisywałam syna do 3-latkow to bylo przepełnienie i jednym z kryteriów bylo czy oboje rodziców pracuje. Szkoda tylko, że nikt nie brał pod uwagę takiej sytuacji, że ja żeby pójść do pracy musiałam najpierw dać syna do przedszkola. Nie mogłam iść do pracy, bo nie miałam co zrobić z dzieckiem, ale do przedszkola oddać go nie mogłam bo nie pracowałam. Paranoja. Nie miałam wyjścia, musiałam sklamac, że pracuję. Byłam gotowa załatwić lewy papier na to, ale mnie nie sprawdzili i syn się dostał do przedszkola, ale musiałam go wozić 8km.
![]()
Dokladnie. Mojej w szpitalu nie zakladalam w listopadzie[emoji5]W szpitalu chyba nie ma takiej potrzebybo w domu też przecież nie zakładamy
![]()
Ja chyba tez[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też niestety i ciągle jestem głodna [emoji20]Ja jem strasznie dużo ;/
Moja tez nie chce isc, ale nie ma wyjscia. Potem rano wstac nie moze[emoji53] Szkoda mi jej, bo malo czasu ma od przyjscia do domu do spania, ale co zrobic[emoji53]AA no tak to wszystko wyjasnia[emoji5]️ u mnie wstaja o 7, Kacper idzie spac o 20, Marysia to 21.30,22 wcześniej sie nie da wygonic
OjejOby tak było, bo ja się w kurtce nie dopinam i jestem uziemiona [emoji14] Tylko do auta i z auta wychodzę [emoji14]
![]()
Haha, dokladnie. Wyrodna matka budzi dziecko o 5.00, wysyla na mroz, a sama pod kolderke[emoji23]a Mama potem sama idzie spać![]()
Moja to się potem godzinę myje, ubiera następne pół robi sobie łóżko a jeszcze musi się napićMoja tez nie chce isc, ale nie ma wyjscia. Potem rano wstac nie moze[emoji53] Szkoda mi jej, bo malo czasu ma od przyjscia do domu do spania, ale co zrobic[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017