Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Popieram tą wypowiedź w 100% mimo, że sprawa i mnie nie dotyczy. Mną też wstrząsnęły obydwa posty. Troszkę współczucia nikomu jeszcze nie zaszkodziło...
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oczywiście .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Popieram tą wypowiedź w 100% mimo, że sprawa i mnie nie dotyczy. Mną też wstrząsnęły obydwa posty. Troszkę współczucia nikomu jeszcze nie zaszkodziło...
![]()
Właśnie znalazłam na allegro tą tkaninę co wkleiłam zdjęcie (ta jasnoszara) i bardzo mi się podoba, wyszłoby niedrogo a nawet szyć nie trzeba tylko obszyć![]()
Na wyjście tak, na spacery ale cienka i na uszy żeby była. A w domu nie trzeba zakładać po kąpieli.Mi chodzi głównie na wyjście ze szpitala. Ale to wiadomo, trzeba najpierw wiedzieć jaka będzie pogoda [emoji4]
![]()
Lepiej o tym śnie zapomnij... Jak zaczniesz o tym dużo myśleć to wtedy może się znów przysnic... Bo gdy o czymś dużo myślimy to tak jestlukasz mi rano pwoiedział ze tak plakalam ze niemogl mnie dobudzic i ze tak przerazliwie mame wołałam i wogole to dlaczego mamę a nie jego...chłopy...
nie wiem czy wogole czytac o tych zmorach bo nigdy nie slyszałam o tym
My obie o 20:00 zasypiamy, a nieraz z nami i tatuś usnie. :-)Kacper tak 20 czasami 20.30, Marysia 21.30,22 wcześniej się nie da wygonic przedluza jak moze![]()
Dokładnie tak - chciałam odpisać, ale przeczytałam, że już napisane to, co miałam na myśli...Popieram tą wypowiedź w 100% mimo, że sprawa i mnie nie dotyczy. Mną też wstrząsnęły obydwa posty. Troszkę współczucia nikomu jeszcze nie zaszkodziło...
![]()
A w tamtym roku w kwietniu nie spadł czasem śnieg jeszcze? Coś mi się tak kojarzy [emoji2]Moje gratulacjeno kwiecień zależy jaki będzie bo też już może być piękna pogoda . Po ostatnich pogodowych zawirowaniach to już człowiek może się wszystkiego spodziewać
zobaczycie , może tylko jeden termin będzie wolny i samo się rozwiąże
![]()
A doczekałaś się w końcu śniegu czy tylko mrozu? [emoji2][emoji2]U mnie minus 12 oby to już były ostatnie podrygi zimy
![]()
A podzielisz się linkiem? Bo tkanina jest naprawdę śliczna, a ja też takie lubięWłaśnie znalazłam na allegro tą tkaninę co wkleiłam zdjęcie (ta jasnoszara) i bardzo mi się podoba, wyszłoby niedrogo a nawet szyć nie trzeba tylko obszyć![]()
Tylko mrozu [emoji16][emoji16] u nas śnieg w tym roku był tylko kilka razy [emoji16] i zaraz topnial drugiego dnia [emoji16]A doczekałaś się w końcu śniegu czy tylko mrozu? [emoji2][emoji2]
![]()