Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Planujemy jakiś obiad z ciastem i zimna płyta ale tylko dla najbliższych, max 20 osóbTo dobrze, ze sa jeszcze terminy na kwiecien[emoji5] Powodzenia w dalszym zalatwianiu!
Ola a jakies przyjecie planujecie czy tylko slub?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A miała być dziewczynka? Gratuluję synkaPo dzisiejszej wizycie już znam płeć :-):-):-):-):-)
Widziałam siusiaka hehehe...
Na 100% potwierdzi mi gin w 24 tyg. Ale dosyć wyraźnie widać było.
Poza tym waży 318gram.
A szyjka u mnie zamknieta,więc ok.
Co do nogi mam dalej zastrzyki i tabletki. I kontrolować.
Trochę w szoku jestem..emocje
Super gdyby tak byłoDobrze, że są jeszcze terminy, a na 14.04 zapowiadają kilkanaście stopni i słońce [emoji106]
![]()
U mnie synek wczoraj znów zarędrował na lewo pod pepkiem i mój M masował lekko w tym miejscu i zaraz dzidziuś dupke przesunąłbo to dziwne jak się w jednym miejscu usadowi
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wątpię żeby udało mi się do niej wcisnąć z brzuszkiem
Do kiedy trzeba zapisać dziecko ? I czy muszę być osobiście czy może zapisać np za mnie mama ?To nie przychodzi polozna ze szpitala, tylko z przychodni, do ktorej jestes zapisana. Dowiedz sie, bo takie wizyty sa obowiazkowe.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie w szpitalu kubek i sztućce swoje, do tego:O zapomniałam o ręczniku, dokumentach i chusteczkach nawilżających ale reszta co ty nie ma czasu na balsamowanie się [emoji23] laktator tak samo bo uczą cię z piersi karmić sztuce szklankę dają w szpitalu
Nakładki jakieś tez nie bardzo
Powiem ci im mniej tym lepiej naprawdę a w razie czego ktoś z rodziny ci podrzuci już po porodzie co będziesz potrzebować
![]()
Ja mieszkam 25 km od szpitala i nikt ani razu nie był. Moja siostra mieszka na przeciwko szpitala i była tylko raz jakaś położnaU nas w mieście nie przychodza. Nawet raz. Ale nie wiem czy to zależy od miejsca porodu też ? Jak będę rodziła w innym mieście to polozna z tamtego szpitala przyjedzie ?
Nie ma chyba terminu do kiedy. Najlepiej zrobic to jak najszybciej zeby jak najszybciej przyszla do Ciebie polozna. I od razu po zapisaniu umowic sie na wizyte do pediatry.Do kiedy trzeba zapisać dziecko ? I czy muszę być osobiście czy może zapisać np za mnie mama ?
Nie czytaj, nie ma sensu. Tylko się strachu najesz, później Ci się będą głupoty śniły. A tego jeśli ktoś nie przeżył na własnej skórze to nie zrozumie nawet czytając kilka godzin. To jest coś nie do opisania..Zobaczę ale niewiem czy chce przed snem to czytać ..
![]()