G
gosc12
Gość
Już są listopadowe mamy 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ja wlasnie dzis chodze co chwila ale tylko dzis a czuje jak mały kopieU mnie zależy od dnia.. Jak synek gdzieś na dole się ułoży to wtedy chodzę co chwile :/
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Też już w zeszłym roku pod koniec lutego były listopadówkiJuż są listopadowe mamy![]()
Moim zdaniem 10-13dpo to zdecydowanie za wcześnie....
![]()
Pewnie dzidziuś gdzieś uciska na pęcherz... Znam to doskonałe i czuje się taki ucisk co chwileno ja wlasnie dzis chodze co chwila ale tylko dzis
Witajcie, byłam z Wami w grudniu gdy myślałam że jestem w ciąży a wynik okazał się błędny.. może ktoś mnie pamiętachciałabym zapytać czy któraś z Was miała nie wiarygodny wynik bety? Mianowicie byłam na necie w 25 dc, 10-13 dni po owulacji. Wynik ujemny
moje pytanie... Czy to było za wcześnie na betę? Czy któraś z Was miała wynik ujemny bety a mimo wszystko była w ciąży?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dzieckuDokładnie i to właściwie uczulaly go też takie rzeczy, których nie jadłam w ciąży
Roznie, raz co pół godziny, a raz co parę godzin. Zależy od dniaCzy tez tak czesto chodzicie do łazienki ja chyba co 20 minut chodze ... i sie zastanawiam czy to normalne
U mnie beta juz 10 dni po owu (potwierdzonej monitoringiem) wyszla pozytywna i wynosila 10,99. Robilam tak wczesnie na zlecenie lekarza.
No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku[/QU
Kacpra wszystko uczulalo na początku i byłam na kurczaku, ziemniakach i marchewce