SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ale podobno z krwi wykryje szybciej niż z moczu? A z moczu (ciążowy) wychodzi 14dni po owulacjiMoim zdaniem 10-13dpo to zdecydowanie za wcześnie....
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale podobno z krwi wykryje szybciej niż z moczu? A z moczu (ciążowy) wychodzi 14dni po owulacjiMoim zdaniem 10-13dpo to zdecydowanie za wcześnie....
![]()
Super [emoji16] czekałam na nie [emoji16] bo tzn, że my coraz bliżej terminu hihiJuż są listopadowe mamy![]()
Zamówie 3 x 6Tak to tonie są za głębokie bo są stworzone właśnie z myślą o szufladach
![]()
Nie używałam przed ciążą, teraz jem, mam zachcianki na słodkie.Nie jest tak źle skoro cukru nie używasz
![]()
W castoramie jeszcze takie są, tylko pojedynczo, wielkość prawie ta sama co w Ikei, chyba po 9.90 sztukaI na allegro można kupićja kupiłam bo mam daleko do ikei
![]()
A może zrób zwykły test ciążowy, który szybko wykrywa?właśnie nie wiem co myslec... zrobiłam bo chciałam sie wybrac ze spokojna głową na spontaniczny urlop a teraz mam taki mętlik w głowie ze nie wiem dalej co robic... cycki mnie bolą od trzech dni, dzisiaj jakby trochę mniej ale mimo wszystko nigdy przed okresem mnie nawet nie bolały. Mam stymulowaną owulację CLO i byłam na monitoringu, pęcherzyki pięknie rosły i same pękły..
Ja jutro prenatalne, a w piątek badania i.... krzywa cukrowa [emoji33]
Będę mogła wam marudzić, jak mi bardzo niedobrze...?
![]()
Pokarm kobiety jest z krwi a nie zoladka więc podobno można jeść wszystkoNo a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku
Hmmm... Skoro beta wczoraj nic nie pokazala to test dzisiaj chyba też nic nie da. Zrobię w sobotę dopiero, będzie wtedy 29 dc. @ napewno jeszcze nie będzie bo mam brać dupasthon aż do niedzieli.A może zrób zwykły test ciążowy, który szybko wykrywa?
![]()
Oczywiście![]()
O to fajnie bo castorame mam u siebie w mieścieW castoramie jeszcze takie są, tylko pojedynczo, wielkość prawie ta sama co w Ikei, chyba po 9.90 sztuka