Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze huj...o płakałam w ost tyg dzień w dzień już musiałam leżeć w szpitalu codziennie coś podawali balonik, rozkurczowe coś, kroplówka nic ...
wyglądałam jak świnia spuchnięta
Usta jak murzyńska matka z pełnienia odnd
Wszyscy rodzili dookoła tylko nie ja
Dlatego wynagrodzeniem było to ze ur bez znieczulenia nacięcia i w 3 godz
Zobaczymy jak teraz [emoji23]
![]()
Ja narazie żegnam się z forum, za dużo się naczytam o komplikacjach,snach, chorobach itp a potem za dużo myśle i się martwię ze to mnie może też spotkać.Czasem im mniej się wie tym lepiej .Może za parę tygodni jeszcze tutaj zajrzę. Udanych wizyt życzę :-)
Co do porodu to ja nastawiam sie na naturalny, wiadomo jesli bedzie trzeba CC to bedzie. W sumie samego porodu sie nie boje, wiem ze bedzie bolec, ale nastawiam sie ze dam sobie radę.
Zawsze moge o znieczulenie wewnatrzoponowe poprosić (nie wiem czy w PL robią czy nie).
Bardziej obawiam sie połogu![]()
Jako jedno czy podwójne?
Nie jest to problem jako taki, ale upierdliwe trochę przy polskiej biurokracji, itd [emoji6]
![]()
Skąd wiedziałaś do kiedy czekać z jechaniem do szpitala ? Ja chyba przy pierwszym skurczu bym się zbierała do szpitalaMi wody odeszły w szpitalu jak kręciłam się na piłce a 40 min później urodziłam. Tego dnia odszedł mi czop śluzowy po 13 więc już wiedziałam że tego dnia będę rodzic po 17 zaczęły się skurcze pierwsze skurcze , zdążyłam się wykapać sprawdzić torby itp ,a po 23 dopiero do szpitala. Ból okropny,rodziłam bez znieczulenia, nacinane krocze .

Mi zajęło prawie 8 lat decyzja o drugim dziecku
Jakbym wiedziała ze będę taka piękna w drugiej ciazy to się szybciej bym zdecydowała Hahahaha [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie za to przeraża jak oglądam rodzinka.pl i widzę tych chłopców siedzących nosem w komputerze... I niestety tak jest bo mam siostrzeńca , który już ma 13 lat, drugi 5 a trzeci 3... I tylko jedna siostrzenicęsamochody, bob budowniczy, strażak sam itp nie są dla mnie [emoji16] dziewczynki są bliżej związane z rodzina w dorosłym zyciu... Są grzeczniejsze
a czesanie włosów, strojenie mi nie przeszkadzaja [emoji16] a etap księżniczek to tylko chwila
a szczerze powiem, że moja siostrzenica ku nieszczęściu mojej siostry nie lubi się stroić a jedyna biżuterię, która uznaje to jedne kolczyki [emoji16]
![]()
To u mnie dość podobnie. Syn samodzielny pełna wygoda. Tylko zauważyłam właśnie syndrom jedynaka, zresztą on sam zaczął prosić o dzidzię. Dostał bzika na tym punkcie, potrafil w sklepie stać i podziwiać pudełko z pieluchami "bo tam dzidzia jest na tym pudełku". I doszliśmy do wniosku, że w sumie czemu nie
![]()
Jestem coraz bliżej skuszenia się![]()
Laski ostatnie sukienkowe pytanie i już obiecuję nie męczyć tym tematem, co myślicie o tej na ślub? Nadaje się czy nie bardzo? Podoba się Wam czy jest raczej brzydka?
Zobacz załącznik 840791
Czy uważacie, że lepsza byłaby ta:
Zobacz załącznik 840790
Tylko nie wiem czy ten dekolt nie jest za duży, no i czy jeszcze ją w ogóle kiedyś założę![]()
Ja mam ochotę ostatnio na cukierki, gumy kwaśne. Ale nie mogę nigdzie spotkać. Tylko żelki :/
Mleko zdrowe![]()