SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nawet nie wiedziałam i bez okazji byłam miła... Cholera [emoji16] jak tak można bez okazji.... Bym się wstydziła [emoji16]Popierammamy super ekipę , a dziś jest dzień komplementów tak mówili w TV także korzystamy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet nie wiedziałam i bez okazji byłam miła... Cholera [emoji16] jak tak można bez okazji.... Bym się wstydziła [emoji16]Popierammamy super ekipę , a dziś jest dzień komplementów tak mówili w TV także korzystamy
![]()
Ja byłam szczupła bo się ostro katowalamniekoniecznie zdrowo... Na siłowni codziennie a jedzenia jak dla wrobla [emoji39] no, ale tak to jest jak w domu same patyczaki i człowiek nie chce odstawać [emoji16] wiem Kochana... Zdrowie dziecka jest najważniejsze...
![]()
Nawet nie wiedziałam i bez okazji byłam miła... Cholera [emoji16] jak tak można bez okazji.... Bym się wstydziła [emoji16]
![]()
Noo dlatego raz na jakiś czas przechodzę na dietę by trzymać fason i dobrze się czuć, ale w ciąży najważniejsze maleństwoO Jejku u mnie na szczęście mieszanka więc jak nie wyglądałam tak zawsze byłam w normie hahaha
Hahahaha nawet nie będę próbować sobie tego wyobrażać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To wszystko przez tą ciążei ta koza była mega silna bo mnie przewróciła i chciała dusić tymi swoimi łapami
![]()
W dobie hejtu i nienawiści jesteśmy jakby nie patrzeć nadzwyczajne [emoji16] i rzadkospotykane [emoji16]Hahahaha my to mamy dziennie takie dni komplementów![]()
![]()
Też raz miałam takiego strzała, aż oglądałam podbrzusze czy się nie przebił [emoji2]Słuchajcie! Zjadłam ciepłego loda i tak mnie Staś kopnął że aż komputer mi prawie spadł z nóg! Ale bardzo delikatnie to poczułam. Mam nadzieję, że z dnia na dzień bedę to czuła bardziej![]()
Silny Maluch [emoji16][emoji16] a co to będzie później [emoji16]Też raz miałam takiego strzała, aż oglądałam podbrzusze czy się nie przebił [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Właśnie ja sie troche teraz martwie. Od początku ciąży przytyłam 6 kg. Gin mówi że to w porządku. Ale teraz jem jak wróbelek bo mam taki ścisniety żołądek. Na śniadanie daję radę zdjeść pół bułki z serem i ogórkiem i do około16 nie jestem głodna i daję rade wcisnąć w siebie tylko wodę. Mi to odpowiada bo pewnie zjadę ciut na wadze(a mam z czego) ale się martwie czy dziecko dostaje wszystko czego mu trzeba;/ Próbowałam ostatnio na siłę troche w siebie wiecej wciskać ale wszystko zwracałamNoo dlatego raz na jakiś czas przechodzę na dietę by trzymać fason i dobrze się czuć, ale w ciąży najważniejsze maleństwo
![]()