Jola92
Fanka BB :)
Własnie jak 2 dni temu mi gin przyłożyla głowicę do brzucha przyłożyła to pierwsze co powiedziałam to było "o matko, ale grubiutki się zrobił"Sama jestem w szoku że już nasze dzidzię mają 0.5 kg![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Własnie jak 2 dni temu mi gin przyłożyla głowicę do brzucha przyłożyła to pierwsze co powiedziałam to było "o matko, ale grubiutki się zrobił"Sama jestem w szoku że już nasze dzidzię mają 0.5 kg![]()
Gratuluję udanej wizytyJa już po wracam do domku potwierdzenie że dziewczynka i wszystko oki i waży już 527 gram![]()
Do mojej 8 dniA ja właśnie stwierdziłam, że do mojej wizyty już tylko 1.5 tygodnia
Ale u mnie dziś 22+1 niech będzie pulchnasynka urodziłam 2890 to taki malutki
Ja ważyłam jakoś 3600gNo tak, poniżej 3kg to malutko... ale teraz w ogóle dzieciaczki rodzą się większe. Ja ważyłam 2750, moja mama mówiła że to był wtedy standard
Ja ważyłam jakoś 3600g

Ja urodziłam miesiąc wcześniej to i tak ładna waga ,koleżanka urodziła w 40 tyg i mala 2,5kgNo tak, poniżej 3kg to malutko... ale teraz w ogóle dzieciaczki rodzą się większe. Ja ważyłam 2750, moja mama mówiła że to był wtedy standard
Moja mama rodziła moją siostrę w 35 tc. Siostra 4,5 kg 63 cmTy jesteś młodsza!! Ja mówię o dinozaurach z lat 80tychże rodziły się małe
![]()
Ja 3700 wiec to chyba zależyNo tak, poniżej 3kg to malutko... ale teraz w ogóle dzieciaczki rodzą się większe. Ja ważyłam 2750, moja mama mówiła że to był wtedy standard