Marika92
Fanka BB :)
Oj rzodkiewka <3 taka prawdziwa... że aż szczypie po języku, taka mi się marzyO ja czekam na normalną rzodkiewkę, taką pachnącą itd [emoji15]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj rzodkiewka <3 taka prawdziwa... że aż szczypie po języku, taka mi się marzyO ja czekam na normalną rzodkiewkę, taką pachnącą itd [emoji15]
![]()
Dziewczyny teraz to mam juz potrojnego nerwa. Nie dosc, ze polowkowe to jeszcze mloda rano pokaslywala i tetaz sie martwie czy ok. A do tego jak tetaz wstalam to sie okazalo, ze lodowka nie chodzi[emoji20] No zalamana jestem. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze sie nie zepsula. Nie wiem co mam z nia teraz zrobic[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mam to samo. Regularnie o 2 w nocy mnie budzi.U mnie w brzuszkowie nie raz taka imprezka w nocy że spać nie mogę![]()
aż dziwne że potrafi mnie obudzić w 22tc... Co będzie dalej aaaaaaaa [emoji14] chyba że okaże się silnym chłopcem<3 mamusia kocha
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To u mnie jest spokój w nocy, małego czuję tylko ze dwa razy dziennie po krótkiej chwili, żałuję że nie częściej.U mnie też w nocy imprezki zaczyna się o 23 i jak się budzę w nocy to maleństwo tez bryka aż się boję co będzie po porodzie :d