Nowaja16
Fanka BB :)
Super ciesze się ze wszystko ok :*Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super ciesze się ze wszystko ok :*Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie
![]()
Żeby każdy dziś zaczynał się takimi śmiesznym wpisami zaraz robi się weselej nie mogę przestać się uśmiechać poza wojownik i jeszcze dusi ha ha haO kuzwa dobrze że zdążyłam polknac wodę przed przeczytaniem tego posta bo chyba bym łóżka nią oplula tak się zaczęłam znów śmiać![]()
Bo jestem śmierdzącym leniem i nie chce mi sie czekac na zwrot pieniędzy, bo już niestety raz to z nimi przechodziłam.... Jeszcze pogadam z Ł jak wróci z pracy![]()
Jak ja bym chciała wazyc 50 kg [emoji13][emoji13] a ile masz wzrostu ze tak malutko?U mnie 5 kg na plusiemam 52 kg
nigdy 50 kg nie miałam aaaaa
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
155cm hiahiaJak ja bym chciała wazyc 50 kg [emoji13][emoji13] a ile masz wzrostu ze tak malutko?
![]()
U mnie 2 tygodnie temu na wizycie było 48.7 musze się zważyć myślę że już jest napewno 50U mnie 5 kg na plusiemam 52 kg
nigdy 50 kg nie miałam aaaaa
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Aaa chyba ze tak [emoji13][emoji13] ja prawie 180 [emoji13]155cm hiahia
![]()
27.06.17 Anastazja [*]