Nonkatoja
Fanka BB :)
Serio? Myślałam, że tylko Warszawa taka droga[emoji23] mam nadzieję, że w tym roku cena nie będzie wyższa.wiem wlasnie cena spoko jak ogladalam katowice czy bielsko to od 2500 tys.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Serio? Myślałam, że tylko Warszawa taka droga[emoji23] mam nadzieję, że w tym roku cena nie będzie wyższa.wiem wlasnie cena spoko jak ogladalam katowice czy bielsko to od 2500 tys.
Ja miałam swoje i teraz też wezmę , wszystko piore po powrocie!Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć żeby w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...

No pewnie, że tak! U nas ubierają tylko w szpitalne i jak dla mnie to jest super opcja. Po 1 wracam do domu i nie muszę już na dzień dobry prać, po 2 nie wożę tylu bakterii do domu. A na wyjście mąż mi przywiózł jak po mnie przyjechał.Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć żeby w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Ja też miałam swoje, ale u mnie akurat trzeba było mieć swoje. Wszystko ze szpitala po powrocie pralam. Myślę, że zbrodnia nie będzie, jeśli będziesz korzystać ze szpitalnych ubranek.Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
U mnie też tak jest zwrot jedynie można odesłać, chcialam kiedys coś oddac w sklepie i powiedzial mi że sklep onine jest z nimi nie powiązany, dziwne bo prawie we wszystkich sklepach można cos zwrócić jak sie zamówi onine