Karla88
Fanka BB :)
Rozmiar 68 to na kiedy by był dobry ?![]()
ja ostawiam zimę grudzien/styczen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozmiar 68 to na kiedy by był dobry ?![]()
Nie wiem czy ci wyjdzie. Ja sie zastanawiam czy zrobic Pancakes bananowe w zastepstwie z bita smietana i owocami... Mniam
![]()
Zależy jakie się dziecko duże urodzi i jak szybko rośnie Marysi prawie od razu zakładałam 62 to na 2 miesiące już miała 68, Kacper na 3 chybaRozmiar 68 to na kiedy by był dobry ?![]()
Sorki nie w BiedronceTo musze zagladac w gazetki [emoji13][emoji13]
![]()
Laski, a jak ma się taki zgrzewacz do kanapek, to można go z przymrużeniem oka uznać za gofrownicę....?
To też racja!!!
Zapisałam się do lepszej kliniki i filmik na pewno będziemy miećTam gdzie ja chodzę na prenatalne też filmow nie kręcą niestety, ale lekarz ma certyfikat do przeprowadzania prenatalnych i mam refundowane na nfz
![]()
O matko to u mnie dzieciaki na pół roku 74 mialyja sie sugeruje ta moja przyjaciolka ona rodzila w czerwcu eliza ma 9 mieisecy od miesiaca ma 74
Ja sobie kupie w normalnym sklepie ale 2 w 1 zeby mozna bylo tosty robic i gofry. Taki z wymiennymi wkladamiSorki nie w Biedronce
Szukam i szukam ale nie mogę znaleźć gdzie ja to widziałam.. :/ pepco, Kaufland, Lidl lub biedronka. Musze poprzeglądać jeszcze raz![]()
Ja byłam właśnie dzis w tym szpitalu, mojmLekarza tam pracujeDziękuje, że napisalas. Kilka dni myślałam która dziewczyna jest właśnie z Kielc
I coś jeszcze dają w tym szpitalu ?
A w której klinice robiłaś połówkowe ?