Nowaja16
Fanka BB :)
Haha no to nie źle mój nie miesza ale je więcej słodyczy niż ja cały czas mi coś podkradaMoj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha no to nie źle mój nie miesza ale je więcej słodyczy niż ja cały czas mi coś podkradaMoj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
![]()
Oj to troszkę maszale to nic czego się nierobi dla dzidzi
![]()
Wy tu o takich dobrociach mówicie mmm... A u mnie kulminacyjna część remontu czyli rozwalone wszystkie pokoje i przydałaby się skrzydła żeby przez ten armageddon skakać. Napracowałam się okropnie, w krzyżu mnie boli, ale za to zjadłam budyń i mam w brzuchu dyskotekęW szoku jestem jak dobrze to czuć już w 19 tyg
Ale teraz mam łożysko na tylniej ścianie, a w 1 ciąży było na przedniej więc była amortyzacja
![]()
zazdroszczę osobą które mają prawko...

Busko. Okolice Kielc. Myślałam, że może akurat jesteśmy z jednego miasta
Tak tak. w sobotę zdaje testy ale w ogóle mi nie idą...Ale Ty jesteś w trakcie robienia jak czegoś niepomieszalam nie ?![]()
Dzięki, że mi przypomniałaś o Na wspólnejJa jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży![]()

NoAhhh to kawałek:///
Teraz tyle tam się dziejeDzięki, że mi przypomniałaś o Na wspólnej![]()