Nowaja16
Fanka BB :)
Haha no to nie źle mój nie miesza ale je więcej słodyczy niż ja cały czas mi coś podkradaMoj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha no to nie źle mój nie miesza ale je więcej słodyczy niż ja cały czas mi coś podkradaMoj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah
![]()
Oj to troszkę maszale to nic czego się nierobi dla dzidzi
![]()
Wy tu o takich dobrociach mówicie mmm... A u mnie kulminacyjna część remontu czyli rozwalone wszystkie pokoje i przydałaby się skrzydła żeby przez ten armageddon skakać. Napracowałam się okropnie, w krzyżu mnie boli, ale za to zjadłam budyń i mam w brzuchu dyskotekęW szoku jestem jak dobrze to czuć już w 19 tyg
Ale teraz mam łożysko na tylniej ścianie, a w 1 ciąży było na przedniej więc była amortyzacja
![]()
zazdroszczę osobą które mają prawko...

Busko. Okolice Kielc. Myślałam, że może akurat jesteśmy z jednego miasta
Tak tak. w sobotę zdaje testy ale w ogóle mi nie idą...Ale Ty jesteś w trakcie robienia jak czegoś niepomieszalam nie ?![]()
Dzięki, że mi przypomniałaś o Na wspólnejJa jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży![]()

NoAhhh to kawałek:///
Teraz tyle tam się dziejeDzięki, że mi przypomniałaś o Na wspólnej![]()