• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga leżenie dla mnie to żaden problem jeśli tylko to pomoże to mogę lezec do samego lipca . A co do pisania ja wiem , że mogę o wszystkim napisać tylko pomyślałam że jak napisze wam jeszcze że podejrzewam , że mi wody się Sącza to już uznacie mnie za całkowitą wariatke bo chyba nie ma "dolegliwosci " o której dziewczyny pisza a ja bym jej nie miała :(
Na tym etapie ciąży chyba zwiększa się ilość sluzu w pierwszej ciąży tez pojechałam do szpitala w 24 tygodniu bo myślałam że sacza mi się wody kochana także wszystkie takie jesteśmy martwimy się i bardzo dobrze ze pojechalas to sprawdzić będzie dobrze moje siostra tez miała passer i urodziła córeczke w 37 tygodniu ciąży tydzień po tym jak jej to zdjeli leżała ale nie ciągle i pod koniec to nawet na zakupy jeździła żeby wyorawke skompletować

reklama
Kurcze ja niby do lekarza mam 14 dopiero ale chyba pójdę w środę... znowu dokucza mi ten ból brzucha. A na wieczór to już wgl.. w nocy mi się ciężko przekręcić :( ehhh dlaczego ta ciąża nie może być taka piękna jak to wszyscy mówili :)
Ja w poniedziałek też spróbuję zmienić termin na czwartek .. :( a może bierz większą dawkę magnezu ? Najlepiej z potasem ?

@Onaszczesliwa2018 Kochana prosze przestać pisać że wstyd, że Ci nie uwierzymy itp. Mamy sie tu wspierać! :) Mi tez sie zdawalo że wody mi się sączą i powiedziałam o tym gin, ale to nie były wody, poprostu upławy takie mega wodniste. Super, że została szyjka wyłapana, bo teraz będziesz pod dobrą opieką. I Ty i Wasz synek. :) Internet jest pełen historii kobiet którym się szyjka skaracała a rodziły nawet po terminie, u Ciebie też tak będzie. Zobaczysz, że w lipcu Nam napiszesz ze jestes już tydzień po terminie i czujesz się jak jakaś orka, a dzień później dasz znać że urodziłaś 4,5 kg chłopa! Stosuj się do zaleceń lekarza, a synowi powiedz, że ciotka Jolka każe mu siedziec w brzuszku do 40 tc! Trzymaj się kochana i dawaj znac jeśli jest coś co mogłybyśmy dla Ciebie zrobić :*

Dzięki słońce :** no niech nawet nie myśli sobie wcześniej wychodzić na ten świat mój mały lobuziak

Pomysl sobie, że masz teraz najlepsza opiekę :) dbają o Ciebie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Tak oczywiście dziękuję Bogu że w takim momencie i że działają . Musi być dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry