Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to dzień pełen wrażeńZaraz jedziemy dzieciaka pokazać mieszkanie bo jeszcze nie widziały, potem odebrać farby i po południu po wózekpo drodze może jakieś zakupy w smyku
Dają Ci magnez w kroplowce?
No obym nie przesadziła ale jutro mąż do pracy to potem bede wypoczywaćNo to dzień pełen wrażeń![]()
Nie denerwuj się tylko bo się bedzie brzuch więcej napinał i przy bólu nie spinaj żeby dzidziol był dobrze dotlenionyW tabletkach bo nieumieli mi werflonu założyć i w 3 miejscach kuli żeby w ogóle krew pobrać i powiedziała że narazie dają spokój z tym werflonem chociaż mam bóle coraz większe i brzuch mi się stawiachociaż na KTG czysto więc może spróbuja mi go jednak założyć nie wiem
Kochana trzymam za ciebie kciuki. Najwazniejsze ze jestes pod opoeka lekarzy oni zrobią wszystko aby bylo ok. A co do panikarstwa ,to lepiej wykluczyc swoje obawy-sprawdzic dwa razy niz pozniej zalowac. Wiec ciesze sie ze nie zwlekalas,i pojechalas do szpitala. Teraz musisz uspokoic emocje(choc wiadomo ze nie jest to latwe). Trzymaj sie kochana i odpoczywaj. Teraz tylko tyle (a moze az) mozesz zrobic dla maluszka.W tabletkach bo nieumieli mi werflonu założyć i w 3 miejscach kuli żeby w ogóle krew pobrać i powiedziała że narazie dają spokój z tym werflonem chociaż mam bóle coraz większe i brzuch mi się stawiachociaż na KTG czysto więc może spróbuja mi go jednak założyć nie wiem
Zaraz jedziemy dzieciaka pokazać mieszkanie bo jeszcze nie widziały, potem odebrać farby i po południu po wózekpo drodze może jakieś zakupy w smyku
Oddychaj głęboko, jak Ci sie brzuszek napina spróbuj zmienić pozycje i nie lez na plecachW tabletkach bo nieumieli mi werflonu założyć i w 3 miejscach kuli żeby w ogóle krew pobrać i powiedziała że narazie dają spokój z tym werflonem chociaż mam bóle coraz większe i brzuch mi się stawiachociaż na KTG czysto więc może spróbuja mi go jednak założyć nie wiem
Camarelo carmela jak bedzie to wrzucę fotkiJaki wozek wybraliście?
O kurczę to oby się wyciszylo. Mnie np ta nospa dosyć wycisza lekarze na pewno wiedza co robią najważniejsze że wyłapane w porę
Kochana trzymam za ciebie kciuki. Najwazniejsze ze jestes pod opoeka lekarzy oni zrobią wszystko aby bylo ok. A co do panikarstwa ,to lepiej wykluczyc swoje obawy-sprawdzic dwa razy niz pozniej zalowac. Wiec ciesze sie ze nie zwlekalas,i pojechalas do szpitala. Teraz musisz uspokoic emocje(choc wiadomo ze nie jest to latwe). Trzymaj sie kochana i odpoczywaj. Teraz tylko tyle (a moze az) mozesz zrobic dla maluszka.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom