Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oddychaj głęboko, jak Ci sie brzuszek napina spróbuj zmienić pozycje i nie lez na plecach
Staraj się nie glaskac brzucha, bo to wzmaga skurcze
Oki a na obojętnie którym boku czy też któryś lepszy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oddychaj głęboko, jak Ci sie brzuszek napina spróbuj zmienić pozycje i nie lez na plecach
Staraj się nie glaskac brzucha, bo to wzmaga skurcze
Podobno na lewym dziecko lepiej dotlenioneOki a na obojętnie którym boku czy też któryś lepszy?
W pokoju zabaw [emoji23]
![]()
@Jola92 jeśli mi jej w niedzielę do 19 nie przywieziw to od razu policja. I zgłoszę uprowadzenie. Tylko tej wycieczki po sądach boję się najbardziej,bo wiem ile nerwów mnie kosztowala ta roczna walka w sądzie o opiekę nad młodą
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
Tu akurat moja mama zawsze potrafi mnie tak "pocieszyc", ze wszyscy maja problemy i nie ma co sie denerwowac. Zreszta ona to w ogole jest zdania, ze zycie to same problemy a malzenstwo to kierat.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie wydaje mi się , że może tu jest przyczyna. Bo rano zjadłam dwa tosty i nic więcej, może po prostu byłam głodna.. ale ostatnio często nie jem bo czuję się przejedzona. Nadrabiam dopiero pod wieczór. Myślisz , że to może mieć związek z kręgosłupem ?
Wiadomo ze sie stresujesz i dziwne bylo by to jakbys spokojna byla. Ale jakby cos sie dzialo na beda dzialac na cito. A dzis nic nie beda juz sprawdzac?No narazie jakoś bardziej i bardziej mnie boli
No wszystko co mogę to lezec brać leki i tyle . Była lekarka teraz powiedziała że jutro już sprawdza jak ta szyjka i jej otwarcie i mi powiedza co dalej ale stres mam nieziemski:?
Na lewym lepiej. I nie denerwuj się tyle, chociaż wiem że to trudne .. ale to nasila bóle brzucha i napinanie .Oki a na obojętnie którym boku czy też któryś lepszy?
Mylse ze jak ci sie ten brzuszek napnie, ale pusci Cie po zmianie pozycji to przecie możesz leżeć na ktorym boku Ci wygodniej, niby lewy polecany bo lepiej dotlenione dziecko ale przecież nie da się cały czas leżeć na jednym bokuOki a na obojętnie którym boku czy też któryś lepszy?
Wiadomo ze sie stresujesz i dziwne bylo by to jakbys spokojna byla. Ale jakby cos sie dzialo na beda dzialac na cito. A dzis nic nie beda juz sprawdzac?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mylse ze jak ci sie ten brzuszek napnie, ale pusci Cie po zmianie pozycji to przecie możesz leżeć na ktorym boku Ci wygodniej, niby lewy polecany bo lepiej dotlenione dziecko ale przecież nie da się cały czas leżeć na jednym boku
Na lewym lepiej. I nie denerwuj się tyle, chociaż wiem że to trudne .. ale to nasila bóle brzucha i napinanie .
No właśnie lekarka powiedziała ze od stresu spinaja się wszystkie mięśnie w organizmie i macica też i żebym starała się jak najmniej stresować