kinga30
Fanka BB :)
Ja też, bardzo mnie tv usypiaA ja uwielbiam [emoji16][emoji16] zawsze ustawiam by się sam wyłączył za godzinę a ja w trakcie oglądania odplywam [emoji16] szczególnie gdy mój w pracy na nocki czy na drugie zmiany
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też, bardzo mnie tv usypiaA ja uwielbiam [emoji16][emoji16] zawsze ustawiam by się sam wyłączył za godzinę a ja w trakcie oglądania odplywam [emoji16] szczególnie gdy mój w pracy na nocki czy na drugie zmiany
![]()
@Onaszczesliwa2018 jak się dzisiaj czujesz?
Kochana trzymajcie się! Wszystkie dziewczyny z gangu lipcowek są z Wami myślami :* Wierzę, że jeszcze dziś znajdą sposób na to żeby wszystko było okZnów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, monitorowanie, itd - będzie dobrze [emoji106] [emoji106] [emoji106]Znów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Oj znam taki sen na raty [emoji6] mój roczniak też dba o to byśmy za długo nie spali. Ale odkąd, od kilku dni spi w końcu w swoim łóżeczku, to zmniejszył nam liczbę pobudek do trzech, wiec nie narzekamDzień dobry dziewczynyja ostatnio śpię na raty, prawie jak sen polifazowy, tylko jego zalet nie ma
![]()
Trzymaj się... ważne, że jesteś w szpitalu pod opieką, bo można szybko reagowaćZnów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko juz okZnów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Kurczę juz myślałam, że sie uspokoiłoZnów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()