kinga30
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj też biodra ciągną ale dzisiaj wypoczywam nic nie robieJa dzisiaj i wczoraj jakąś taka obolała... Brzuch ciągnie, pachwiny, itd... Niby nie mocno, ale trochę nieprzyjemnie, więc chyba muszę to przeleżeć...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie dzisiaj też biodra ciągną ale dzisiaj wypoczywam nic nie robieJa dzisiaj i wczoraj jakąś taka obolała... Brzuch ciągnie, pachwiny, itd... Niby nie mocno, ale trochę nieprzyjemnie, więc chyba muszę to przeleżeć...
![]()
Klaudia co się dzieje, że chcesz na IP jechać..?Ty mi się już zawsze będziesz kojarzyła z jedzeniem
Superdzięki :* znalazłam idealne
ale myślę czy się nie wstrzymać do przyszłego piątku i jechać przymierzyć. Niz kupować online :/ Link do: MAMA Spodnie Super stretch - Zieleń khaki - ONA | H&M PL
Trzymaj się :* ja chyba dzisiaj pod wieczór też podjadę na IP.
Ja moge powiedzieć jakie dla mnie bóle nie są normalne bo źle mi się kojarzą chociaż każda z nas jest inna bóle brzucha jak na @ u mnie to były skurcze, bóle pleców ale tak na dole u mnie to były bóle krzyżowe, bóle bioder ale takie ciągnące na dół jak by dziecko chciało wyjsc. Teraz jeszcze mnie martwi ból blizny, i spojenie łonowe jak by za mocno to też bym alarmowalaPowiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?
Takie trochę jakbym miała mocno pełny pęcherz i nie poszła do wc...
Skurczy nie mam, brzuch nie jest twardy...
Od dawna nic mnie nie bolało, więc trochę się martwię.... [emoji15] [emoji33]
![]()
Dwa dni mnie brzuch pobolewal jak na miesiaczke, a dzisiaj w nocy nie wiedziałam jak spać. I leżę tak do teraz jak się położyłam krzywo. Czuje taki skurcz , ból . Na samym dole, jak jajnik . Zachodzi mi na lewe biodro, kręgosłup , kość ogonowa( gdzieś te miejsca ) wzięłam nospe ale nic nie daje. Do tego 3dni nie czułam nawet jednego najmniejszego ruchu. A bóle mam od tej sytuacji z bólem głowy i zaburzeniem widzenia.Klaudia co się dzieje, że chcesz na IP jechać..?
![]()
To mamy podobnie.. a kiedy masz wizytę kolejna ? Ja już trzy tygodnie nie byłam u lekarza.Powiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?
Takie trochę jakbym miała mocno pełny pęcherz i nie poszła do wc...
Skurczy nie mam, brzuch nie jest twardy...
Od dawna nic mnie nie bolało, więc trochę się martwię.... [emoji15] [emoji33]
![]()
Ty mi się już zawsze będziesz kojarzyła z jedzeniem
Superdzięki :* znalazłam idealne
ale myślę czy się nie wstrzymać do przyszłego piątku i jechać przymierzyć. Niz kupować online :/ Link do: MAMA Spodnie Super stretch - Zieleń khaki - ONA | H&M PL
Trzymaj się :* ja chyba dzisiaj pod wieczór też podjadę na IP.
No tak, to zdecydowanie lepiej jechać, będziesz przynajmniej spokojniejsza...Dwa dni mnie brzuch pobolewal jak na miesiaczke, a dzisiaj w nocy nie wiedziałam jak spać. I leżę tak do teraz jak się położyłam krzywo. Czuje taki skurcz , ból . Na samym dole, jak jajnik . Zachodzi mi na lewe biodro, kręgosłup , kość ogonowa( gdzieś te miejsca ) wzięłam nospe ale nic nie daje. Do tego 3dni nie czułam nawet jednego najmniejszego ruchu. A bóle mam od tej sytuacji z bólem głowy i zaburzeniem widzenia.
Mnie mała wczoraj bardzo po pęcherzu kopała aż bolało potem zmieniła lokalizację i o 24 jak wstałam to kopała z bokuPołożyłam się na boku, wzięłam magnez, i trochę mi lepiej...
Mam nadzieję, że po prostu Hania skopała mnie po pęcherzu (lokalizacja w miarę taka, jak się rano obudziłam i miałam bardzo pełny pęcherz, to czułam mniej więcej w tym samym miejscu....)
![]()