Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Apetyt ci przyjdzie na pewno. Ja tez sie martwilam ze nic nie jem a od tygodnia co chwile burczy w brzuchu i jesc sie chce. Z jednej strony sie ciesze a z drugiej boje ze sie szybko przytyjeNa pewno nie jest tak źle jak mówisz..
W ciąży wygląda się dobrze, dzięki właśnie tym kształtom które nam przybywają. A skoro swojemu facetowi się podobasz to nie marudź :* i myśl sobie, że to domek i ciepelko dla waszego dziecka![]()
Jeśli masz taką potrzebę to jedz, ja bym się cieszyła z apetytu bo niestety u mnie na minusie..
Coś też Ci się dzieje? Zle się czujesz?
Ja poki co mam zastój w remoncie. Maz wyjechał na poligon i dopiero wroci 23 wiec kwiecień bedzie pracowity. A ruchow nadal nie czuje [emoji53]Jak komuś się dłuży czas między wizytami to zapraszam do mojego remontu, nie mam w co rąk włożyćA wizyta już we wtorek
Nawet nie wiem kiedy przeleciały 4 tyg. Ale ja już się i tak nie zamartwiam
Jestem spokojna, a odkąd czuję ruchy to już całkiem
![]()
KochanyI moje dzieciaki też wiecznie z kartką i długopisem i listy robiąKacper to wiadomo jeszcze po swojemu bo jeszcze nie napiszę
![]()
Ja moge powiedzieć jakie dla mnie bóle nie są normalne bo źle mi się kojarzą chociaż każda z nas jest inna bóle brzucha jak na @ u mnie to były skurcze, bóle pleców ale tak na dole u mnie to były bóle krzyżowe, bóle bioder ale takie ciągnące na dół jak by dziecko chciało wyjsc. Teraz jeszcze mnie martwi ból blizny, i spojenie łonowe jak by za mocno to też bym alarmowala
Micha owoców się nie martw , dużo zdrowsze niż czekolada. Ale pewnie już Ci się znudziła taka sałatka i zjadłabys coś innego ? A może chce Ci się słodkiego jak robisz się głodna ? Spróbuj wtedy zjeść kanapkę. Może odechce Ci się nie zdrowego ? Zrób sobie kisiel, budyń, galaretkę ?Probowalam. Zrobilam cala miske salatki owocowej w 2 dni poszla [emoji13] czasami sie zastanawiam czy aby na pewno tam jest Michalek [emoji13]
![]()
Te skurcze sa normalne na tym etapie ciazy. Ja tez czesto mam takie bole a zdarza sie ze chodzić nie moge z bolu.. Az cale krocze rozrywaCzuje skurcz lewej strony. Źle mi nawet chodzić.. już tak raz miałam , z trzy tygodnie temu. To nie mogłam się ruszyć z podłogi. Ale na wizycie okazało się , że wszystko wporzadku. A dzisiaj powtórka tyle, że nie tak mocna jak wtedy. Wzięłam nospe , zjadłam śniadanie i zaraz wezmę magnez. Mam nadzieję, że to dziecko się tak ułożyło i uciska gdzie nie trzeba. A Ty lepiej sie czujesz ? Robili Ci USG dzisiaj ? Czy czekają do jutra ?
Dwa dni mnie brzuch pobolewal jak na miesiaczke, a dzisiaj w nocy nie wiedziałam jak spać. I leżę tak do teraz jak się położyłam krzywo. Czuje taki skurcz , ból . Na samym dole, jak jajnik . Zachodzi mi na lewe biodro, kręgosłup , kość ogonowa( gdzieś te miejsca ) wzięłam nospe ale nic nie daje. Do tego 3dni nie czułam nawet jednego najmniejszego ruchu. A bóle mam od tej sytuacji z bólem głowy i zaburzeniem widzenia.
No właśnie najgorsze jest to ze ciagnie do niezdrowych rzeczy.. I najgorsze sa wieczory.. Zabijam nude jedzeniemMicha owoców się nie martw , dużo zdrowsze niż czekolada. Ale pewnie już Ci się znudziła taka sałatka i zjadłabys coś innego ? A może chce Ci się słodkiego jak robisz się głodna ? Spróbuj wtedy zjeść kanapkę. Może odechce Ci się nie zdrowego ? Zrób sobie kisiel, budyń, galaretkę ?