Wronka199
Fanka BB :)
Postaram sie przekonac Michałka aby przyszedl na swiat w tygodniu tak zeby matka zzo mogla dostac [emoji13][emoji13] moze posluchaNo fajnie by tak bylo wiedziec kiedy to nastapi[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Postaram sie przekonac Michałka aby przyszedl na swiat w tygodniu tak zeby matka zzo mogla dostac [emoji13][emoji13] moze posluchaNo fajnie by tak bylo wiedziec kiedy to nastapi[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Trzymajcie się tam, trzymamy kciuki!Bez zmian 2.3 ale nie jest krótsza to dobry znak tak mi powiedziała lekarka mówi że może z czasem się wydłużyć też , że narazie się zamknęła a to też bardzo ważne
Haha, ja nie mam czasu, żeby w lustro spojrzeć, więc nie mam problemu... czasem się aż zdziwię, jak wyglądam, jak się z jakimś lusterkiem spotkam...
a kilogramy będą przybywać, a potem znikną po porodzie i przy karmieniu, taki urok ciąży![]()
To dobrze, że się zamknęła całe szczęścieBez zmian 2.3 ale nie jest krótsza to dobry znak tak mi powiedziała lekarka mówi że może z czasem się wydłużyć też , że narazie się zamknęła a to też bardzo ważne
Onaszczesliwa będzie dobrze wierze w to nie stresuj sie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jutro mam fryzjera wiec odrosty znikna,kolorek bedzie fajny wiec i samopoczucie bedzie lepsze [emoji13]Ja musze w lustro patrzeć bo chodzę do pracy codziennie wiec muzę jakoś wygladac [emoji23]
![]()
O matko tez tak mam[emoji53] Ostatnio tez nie moge sie powstrzymac od slodkiego, a tyje w zastraszajacym tempie[emoji20]Nie wiem jak sobie poradzić z checia na słodkie... Od tygodnia mam takie ciagotki ze szok. Zrobilam kokosanki w ciągu 2 dni wszystkie zjadlam. Wczoraj na wieczor cala paczka holenderskich a w ciagu dnia czekolada. Dzisiaj tez ciasto już weszlo na sniadanie... Jak tak dalej pójdzie to moze moja dupa osiągnie rozmiar king size[emoji50]
![]()
Ja muszę sobie wage kupić i wtedy bede kontrolowac wszystko. Jakiś czas temu przytylam killa kg i z nerwow wyrzucilam przez okno a ze szklana byla to roztrzaskala siw w mig[emoji13][emoji13]O matko tez tak mam[emoji53] Ostatnio tez nie moge sie powstrzymac od slodkiego, a tyje w zastraszajacym tempie[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To dobrze, że się zamknęła całe szczęście
Jej super kochana ciesze się :*