Wronka199
Fanka BB :)
Oby charakterku ostrego nie miala [emoji13][emoji13]Ja mam Hanię, a poza ciastami i owocami pochłaniam olbrzymie ilości czosnku, cebuli, trochę ostrych przypraw i te klimaty - lubi dziewczyna zdecydowane smaki [emoji23]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby charakterku ostrego nie miala [emoji13][emoji13]Ja mam Hanię, a poza ciastami i owocami pochłaniam olbrzymie ilości czosnku, cebuli, trochę ostrych przypraw i te klimaty - lubi dziewczyna zdecydowane smaki [emoji23]
![]()
Mój takimi tekstami nie rzuca, bo wie, jaki mam problem z biustem od zawsze... W ciąży też rosną, już doszłam do 65K, ale liczę, że po porodzie wrócę do rozmiaru sprzed, czyli jakiegoś 60GG... Ale - biustonosz 24/7, i lekko nie jest...Ogolnienw ciazy powinno sie jesc co 3 h. Ja tez co kilka h glodna jestem wiec to normalne. A patrzeć w lustro tez sie boje. Moj maz to sie właśnie nasmiewa z moich piersi. Twierdzi ze niedługo kupimy 2 wozki.. Jeden dla dziecka drugi na piersi haha [emoji13]
![]()
To dobrze to bardzo ważne
A jak postępy? Na jakim etapie jesteście?Jak komuś się dłuży czas między wizytami to zapraszam do mojego remontu, nie mam w co rąk włożyćA wizyta już we wtorek
Nawet nie wiem kiedy przeleciały 4 tyg. Ale ja już się i tak nie zamartwiam
Jestem spokojna, a odkąd czuję ruchy to już całkiem
![]()
No to spory biust rzeczywiście. Moj lubi sobie ze mna pozartowac wiec nie biore tego do siebie[emoji13]Mój takimi tekstami nie rzuca, bo wie, jaki mam problem z biustem od zawsze... W ciąży też rosną, już doszłam do 65K, ale liczę, że po porodzie wrócę do rozmiaru sprzed, czyli jakiegoś 60GG... Ale - biustonosz 24/7, i lekko nie jest...
(zwłaszcza, że jestem ogólnie drobna i szczupła)
![]()
Chodzi mi o to, czy wcześniej był jakiś czynnik który mogl spowodować skurcze i skracanie szyjki. Bo mi pamiętam jak wcześniej urodziłam Kacpra to robili wyniki czy nie było zakażenia wewnątrz macicznego a mowilas o tym stanie podgorączkowym i tak mi się przypomniało. Najważniejsze, że zrobili wszystkie wyniki, jesteś pod dobra opieka i wiedza co robiąJak mój byl ostatnio taki chory to pobolewalo mnie gardło , ale teraz nieczuje nawet jak by mnie coś rozkladalo , może organizm tak poprostu reaguje tylko
Super, bardzo się cieszę [emoji4] ja też większość czasu leżę więc będę Ci tu towarzyszyć [emoji8][emoji8]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moze masz problem z cisnieniem?? Zmierz sobie jak masz aparatJa mam dzisiaj takie zawroty głowy że dramat :/
![]()
O to tez dobrze, ważne, że wszystko sprawdzająBardzo mnie też skóra swędzi najbardziej wieczorami na rękach plecach i nogach i będą sprawdzać czy to nie cholestaza czy coś takiego także wybadaja na wszystkie możliwe sposoby
[emoji23]Haha, na ta swinska to ja niedlugo bede mogla stawac[emoji6]Ja muszę sobie wage kupić i wtedy bede kontrolowac wszystko. Jakiś czas temu przytylam killa kg i z nerwow wyrzucilam przez okno a ze szklana byla to roztrzaskala siw w mig[emoji13][emoji13]
Tyle dobrze ze wujek obok ma masarnie wiec jak sie bardziej przytyje to będę korzystac z tej swinskiej wagi [emoji3][emoji3][emoji3][emoji23]
![]()