Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może to pęcherzJa mam wrażenie od paru dni jakby mały kopał mnie tak w dole jakby nogę miał zaraz wystawić, jakby mnie kopał po szyjce.. to nie boli ale to dziwne, chyba że czuję jak kopie w pęcherz
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
DziękujęMoże to pęcherz
Ładne zdjęcie profilowe![]()
Moze kopac w szyjke. Mnie tak corka udezala glowka w szyjke w pierwszej ciazy. Wtedy vzulam uklucia w samym dole.Ja mam wrażenie od paru dni jakby mały kopał mnie tak w dole jakby nogę miał zaraz wystawić, jakby mnie kopał po szyjce.. to nie boli ale to dziwne, chyba że czuję jak kopie w pęcherz
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale fajne zakupy[emoji3]Witam się i janie dam rady nadrobić. Mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzyło przez weekend.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny przebywające w szpitalu.
My dziś odpoczywamy. Szkoda, że te weekendy tak szybko mijają.
Wstąpiliśmy dziś do Pepco i kupiłam kocyk i dwa komplety spodni z body r. 56
Zobacz załącznik 841290
Zobacz załącznik 841291
Zobacz załącznik 841292
My mamy na szczęście mniej, ale i tak daleko... Ale może spróbujemy jesieniąHeh, widziałam całe tłumy szczęśliwe że zmęczenia![]()
Już za rok planujemy tam pojechać z synkiem. My mamy w Bieszczady 730 km... Może za rok da radę już z nami pochodzić w nosidle
Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
No, ciekawie byłoTo się rodzice przy Tobie strachu najedli. Zamiast się lalkami bawić to wyczyniała takie rzeczyja złamałam rękę na skakance, i jak zdejmowalam spodnie, rozbilam głowę chustajac się na krawędzi stołu i wiele innych. Też wiele razy igralam z życiem
mam nadzieję, że moje dziecko będzie spokojne
![]()
Zazdroszczę bliskości morza.... Chętnie bym sobie tak pospacerowałaKurcze dziewczyny, ale mi Was szkoda że tak Was wszystko boli, ciągnie itp. Mnie nie jest kompletnie nic, ostatnio trochę mnie jajnik pobolewał ale do przeżycia, no chyba że to jeszcze wszystko przede mnąTrzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach, wszytko będzie dobrze
Oraz szybkiego powrotu do zdrowia życzę chorym
![]()
U mnie pogodowo dzisiaj cudnie, 2 stopnie na plusie, piękne słońce, zero wiatru... spacer na plaży w takie dni to sama przyjemność![]()
A to jakby ktoś nie widział falochronów zimą![]()
![]()
![]()