SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Trzymaj się Kochana....Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się Kochana....Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po
Jestem już w domu.
Wracaliśmy autem z zakupowego szaleństwa w ikea. Już blisko nawet od domu bylismy i nagle znowu mnie to dopadło. Tylko coś wymamrotałam i ł wiedział od razu co się dzieje. Pędził jak szalony ze mną do szpitala, podjechał na podjazd do karetek na początku oczywiscie ratownicy medyczni naskoczyli ale jak tylko Ł otworzył drzwi auta i mnie zobaczyli, to zabrali mnie na wózku a Ł przestawił auto. Zostałam przyjeta bez kolejki. Ten stan trwał tym razem około 35 minut., tylko że tym razem na dodatek zwymiotowałam, ale mysle ze to z tych zawrotów głowy. Czułam jakby mi latała na boki i błednik zaczął tak wariować. I znowu leżałam bezwładnie na łózku i patrzyłam jak lekarze pytają Ł o różne rzeczy. Temperatura ok, cisnienie ok , krew ok. Zrobili mi usg serca. Niestety graniczna wielkość. Zwiększyli mi dawke leków na ciśnienie, żeby serce nie miało tyle krwi do pompowania. Mają nadzieje, że dziękitemu odpocznie, a może troszke sie skurczy. Nadal nie wiadomo co mi jest. Nie łączą jednego z drugim. Muszę koniecznie isć do neurologa nie tylko po jakiekolwiek informacje ale i niestey skierowanie na cc. Boja się (ja z resztą też) że znowu mi sie to stanie tylko że podczas porodu. A wtedy moze być nie wesoło. I kazali mi zapisywac codziennie co jem itp. I w razie kolejnego takie przypadku może okaże sie coś wspólnego i będzie łatwiej znaleźć przyczynę.
Czuję sie teraz normalnie prócz tego, ze bierze mnie przeziębienie.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia![]()
Właśnie chodzi o to że ja nie czuje że to nadchodzi. Czuję się normalnie, nie mam szybszego bicia serca, bledszej buzi czy gorszego samopoczucia. To uderza nagle dosłownie 1 sekunda i juz nie wiem co sie dzieje.Jola92 - bidula. Wydaje mi sie,ze w takiej ekstramalnej sytuacji jak jeszcze sie powtorzy to powinnas zrobic rezonans magnetyczny glowy i odcinka szyjnego ( moja znajoma miala dziwne epizody gwiazdek przed oczami , braku rownowagi i robila MRi w 23 tyg).
Martwi mnie to. Wspolczuje L,bo nie dosc,ze ma b.odpowiedzialna prace to teraz martwi sie jeszcze o Ciebie i malenstwo.
A jak sie czulas za nim to nastapilo? Czy zbladlas?ciezko ci sie oddychalo?zrobilo slabo? Trzymaj sie.
A jakie sa skutki uboczne tego leku co bierzesz na nadcisnienie?moze ono koliduje i przez nie masz takie sytuacje?
Oby szybko sie wyjasnilo co jest przyczyna.
Uwazaj na siebie.
Ty też biedulka. Cały czas myślę o Was i mam nadzieję, że raz dwa się poprawiDobrze że był Ł w pobliżu biedaczysko jesteś. Oby to już taki ostatni wyskok i oby leki pomogły :**
Mam nadzieję, że jednak uda się zasnąć...Niestety nie mam , dali mi ostatnio jakąś tabletkę żebym zasnęła ale Ona nawet mnie niewyciszyla niemowiac o spaniu. Chociaż po informacji o zamkniętej szyjce i że są postępy to już byłam o wiele mniej zestresowana a bóle i tak znów się nasilaja
![]()
Mam nadzieję, że bóle też odpuszczą... Oby jak najszybciej...Niestety bóle się zaczęły znów nasilac. A Ty do łóżeczka biedulko i odpoczywaj oby szybko przeszło to chorobsko :*
To jest największym plusem bycia w szpitalu - lekarz na podorędziu.... Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej przeszło i nie bolało już...Nie mam też takiego wynalazku w domku . Chociaż mnie to bardziej boli niż się stresuje bo staram się głęboko oddychać i powtarzam że będzie dobrze . Daje sobi3 pół godziny jak nieprzestana być coraz mocniejsze te bole to poproszę o lekarza![]()
Akurat melisę chyba można w sporej ilości - parę na dzień na pewnoJa nie piłam melisy nigdy. Dzisiaj sobie zaparzylam i po kubku się wyciszylam. Brzuch jak by mniej Bolal
Więc też polecam. Ale chyba za często nie można jej pić ?
Na allegro wszystko od: Krzysiu-Jarzyna przesyłka ekspresowa, od 150 zł kurier gratis, fajne jakościowo, tyle że jeszcze nie prałam więc nie wiem jak się zachowa po praniu ale myślę że będzie okPiękne, ale to prawda, truskawki wymiatają [emoji7]
A napiszesz, gdzie kupiłaś..? [emoji15]
![]()