Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jak się czujesz?
Bóle dalej są ale po praktycznie nieprzespanej którejs nocy mogę powiedzieć że dziś i tak już "spalam "pewnie że zmęczenia i udawało mi się na troszkę zasypiać a Ty jak dziś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak się czujesz?
.Fajna [emoji23]
A tak w ogóle, to cześć dziewczyny
Jak się czujecie z rana?
Kto dzisiaj wizytuje?
Oczywiście kciuki [emoji106][emoji106][emoji106]
@Onaszczesliwa2018 - co u Ciebie? Jak po nocy?
O pojechał do pracy, koty ogarnięte, śniadanie zjedzone, ale za chwilę wrócę jeszcze do łóżka z laptopem
![]()
Ja dobrze, oby już tak caly dzieńBóle dalej są ale po praktycznie nieprzespanej którejs nocy mogę powiedzieć że dziś i tak już "spalam "pewnie że zmęczenia i udawało mi się na troszkę zasypiać a Ty jak dziś
Ja dobrze, oby już tak caly dzieńjeszcze leżę w łóżku, mała skacze a rodzeństwo jeszcze spi
oby te bóle całkiem minęły i bylo już spokojnie. Będziesz dzisiaj miala badanie?
Niech tam wszystko mocno trzyma trzymam kciuki. Super czuc te nasze maluszkiTak dziś będą badac i podejmować decyzje czy zakładamy ten krążek czy zostajemy przy lekach . Mam nadzieję , że szyjka nadal się dzielnie trzyma. No to fajnie ja się obudziłam to mały też dwa razy się przywitał i chyba poszedł spowrotem spać![]()
Mam nadzieję, że uda się dzisiaj kupić melisę - mnie bardzo pomaga, i pomagała też przed ciążą - od bardzo dawna wieczorem, zwłaszcza po ciężkim, stresujacym dniu pijemy z O po kubeczku, i dużo lepiej nam się śpi.
U mnie w sumie nic nowego bole mam nadal , ale zr zmęczenia momentami zasypialam także o tyle lepiej![]()
A jak dziś Ty się czujesz
Przyznam szczerze, że jak szukałam restauracji, to zwatpiłam... Ale dość szybko, że względu na logistykę doszłam do wniosku, że lepiej sala w rodzinnych stronach O (więcej gości, bo większa rodzina, poza tym u mnie kilka osób niepijacych, jedna karmiąca itd, więc dużo łatwiej było ogarnąć logistykę odwożenia po...)Tak w ogóle to dzień dobryDziś kończymy 22 tydzień
Po pracy znowu jedziemy do USC, mam nadzieję, że dziś już uda się wszystko załatwić
Mam problem z wyborem restauracji na przyjęcie
Nic ciekawego u mnie w mieście nie ma, a nie chcielibyśmy gdzieś specjalnie dojeżdżać.
Zauważyłam, że ten ból pleców o którym kiedyś pisałam pojawia się jak śpię dłużej na jednym boku i wtedy właśnie ten bok boli. Dziś w nocy i wczoraj mi się to znowu przydarzyło. Ale to tak bardziej na wysokości środka pleców. Przeszło po jakiś 20 minutach.
Powiem tak - zależy jaki szpital i jaki oddział...Dziewczyny moja babcia będzie miała jutro operację, zastanawiam się czy wskazane jest odwiedzenie jej w szpitalu, czy lepiej sobie darować ze względu na zarazki, bakterie itp?