reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry dziewczyny :) dziś u mnie lepiej z humorem :) wprowadziłam do mieszkania trochę wiosny :) Kupiłam tulipany a wczoraj dostałam piękne róże.. Dziś wieczorem mój M wylatuje i zostaje do wtorku w Oslo, musi załatwić tam parę spraw..

Ja będę miała czas dla siebie :) ogarnę mieszkanie itd :) przegapiłam coś? Bo or wczoraj miałam sporooooooo stron do nadrobienia i jakoś nie mam teraz głowy - przepraszam :(
Któraś miała wizytę?? Albo dziś ma? - Trzymam kciuki!! ;)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh

Dziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Super pomysl! I wlasnoreczne wykonanie lepsze niz byle gadzet kupiony. Klej!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny robię porządki w szafie. Pakuje zimowe rzeczy i za małe na te kilka miesięcy. I znalazłam spodnie , jeansy ciążowe . Niestety na mnie za krótkie . Ja muszę mieć do kostki. Gdyby któraś była zainteresowana to niech da znac :p

@Jola92 na pewno nie będziesz pasztetem tylko śliczną mamusią w ciąży :*

Ehh widzę że wiosna daje we znaki w odmienny niż pozytywny sposób... Wpływa na nasze nastroje zmiennie i negatywnie no ale co zrobić... Ja wczoraj miałam zły ojjj bardzo zły dzień i też czułam się źle ze sobą... Na szczęście dziś jest lepiej więc pewnie i u ciebie jutro będzie lepszy dzień :*

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dzień dobry dziewczyny :) dziś u mnie lepiej z humorem :) wprowadziłam do mieszkania trochę wiosny :) Kupiłam tulipany a wczoraj dostałam piękne róże.. Dziś wieczorem mój M wylatuje i zostaje do wtorku w Oslo, musi załatwić tam parę spraw..

Ja będę miała czas dla siebie :) ogarnę mieszkanie itd :) przegapiłam coś? Bo or wczoraj miałam sporooooooo stron do nadrobienia i jakoś nie mam teraz głowy - przepraszam :(
Któraś miała wizytę?? Albo dziś ma? - Trzymam kciuki!! ;)

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Super, że dziś już masz lepszy humor :) Ja mam dziś wizytę na 16 i stresuję się ważeniem. Od pierwszego ważenia przybrałam już 5,5kg a od tego czasu minęły równo 4 tygodnie więc pewnie zaraz podbiję do 80 kg.

Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh
Oj tam, na pewno nie zmienisz się w paszteta ;) Szkoda, że nie możecie lecieć, no ale maluszek najważniejszy, odbijecie sobie w innym terminie we trójkę :) Nie smuć się :)

@olaaa7 na pewno zdrowo przybierasz na wadze :) ja w ogóle przytyłam 5kg od początku ale chyba wszystko idzie w brzuszek, chociaż zauważyłam że jestem pełniejsza w biuście i niestety w udach :/

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

@olaaa7 na pewno zdrowo przybierasz na wadze :) ja w ogóle przytyłam 5kg od początku ale chyba wszystko idzie w brzuszek, chociaż zauważyłam że jestem pełniejsza w biuście i niestety w udach :/

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
To przytyłyśmy podobnie tzn do ostatniej wizyty 9 lutego. Ja też zauważyłam, że przybrałam na brzuchu, w biuście i właśnie w udach :(

reklama
Dziewczyny można na forum wrzucić filmik??
Wie ktoś jak [emoji4]

Marika chyba wrzucała kiedyś filmik z brzuszkiem...?

@Jola92 :D :D :D może jak wszystko będzie ok to jeszcze uda sie Wam wyskoczyć gdzieś spontanicznie? A narazie faktycznie lepiej nie pakować kasy w wyjazd.. My nie polecieliśmy na sylwestra w tym roku, więc wiem że trochę człowiekowi smutno.. Może weekend poprawi Ci nastrój :*

@olaaa7, @Marika92 to tyjemy podobnie, a moje uda NAPRAWDĘ nie potrzebują dodtakowych cm..:oo2:

Dziewczyny, gdyby któraś w niedzielę jednak tęskniła za możliwością pobuszowania po sklepach :p to w KappAhlu, na newbie jest oferta 3 za 2 :tak:

Do góry