reklama
martaaa515
Fanka BB :)
Dokładnie taki [emoji4]Ten pojemnik na mocz na posiew to taki? Z drugiej strony jest zielony.Zobacz załącznik 842038

Aniołek 31.07.2017 (*)
G
gosc12
Gość
To i tak jesz w miarę dużoU mnie ostatnio też gorzej z jedzeniem. Dopiero wracam na swój "tor" tak jak wczoraj zjadłam tylko że dwa tosty a resztę to słodkości tak dziś zjadłam tosty poprawiłam truskawkowym jogurtem greckim na obiad zjadłam kawałek rybki z kapusta kiszona a teraz na kolacje chlebek w jajku żeby było zdrowo to zagryzłam papryką czerwona [emoji23]w dzień nie obyło się bez czekolady a teraz pije herbatkę i zajadam suszone rodzynki [emoji4] niestety jem po trochu bo na większe ilości mój żołądek źle reaguje ściska i boli [emoji849][emoji55]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
PychaOoo pomidorów wcale nie jadam ostatnio ale zjadła bym takich w śmietanie [emoji39][emoji39][emoji39]
malina_11
Fanka BB :)
Staram się jak mogę ale czasem zjem coś o 13 i bym mogła więcej nie jeść [emoji849] za tydzień[emoji50][emoji50][emoji50]To i tak jesz w miarę dużoa czekolada nie zaszkodzi [emoji14] kiedy masz jazde ?
Wygląda pysznieCzekają mnie przez parę dni samotne wieczory, no może nie samotne bo z synkiemtak więc kolacja w "samotności"
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

G
gosc12
Gość
Ja zjem o 11 i później cały dzień też mogę nie jeść :/ to powodzenia !Staram się jak mogę ale czasem zjem coś o 13 i bym mogła więcej nie jeść [emoji849] za tydzień[emoji50][emoji50][emoji50]
reklama
Mój też wyglądał tak samo tylko był bardziej opakowany a tak się niw różniłA powiedzcie mi ja kupowałam na posiew to dostałam taki normalny jak na mocz a pani w aptece powiedziała ze jest tylko jałowy
Rozumiem ze taki może być ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podziel się: