• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja też stwierdziłam, że wolę jak stoi spakowana narazie nie potrzebna niż potem się stresowac[emoji5]
Z tego samego powodu moja leży w szafie od stycznia... Z dwóch powodów w sumie ;)
Po pierwsze, jak drugi raz bez zapowiedzi trafiłam do szpitala, i potem musiałam O tłumaczyć przez telefon, z której półki ma spakować ile par majtek, skarpet itd..... A po drugie, to jak mam parasol to nie pada deszcz, więc pomyślałam, że jak będę miała torbę, to nie wyląduję z nowu bez zapowiedzi w szpitalu... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Z tego samego powodu moja leży w szafie od stycznia... Z dwóch powodów w sumie ;)
Po pierwsze, jak drugi raz bez zapowiedzi trafiłam do szpitala, i potem musiałam O tłumaczyć przez telefon, z której półki ma spakować ile par majtek, skarpet itd..... A po drugie, to jak mam parasol to nie pada deszcz, więc pomyślałam, że jak będę miała torbę, to nie wyląduję z nowu bez zapowiedzi w szpitalu... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie dokładnie zrobiłam tak samo ☺️

Hej u mnie wkoncu noc przespana
Czuje się dziś lepiej i puściło z zatok

Martaa współczuje u mnie zeszły tydz mąż i corka chorzy byli tez szpital w domu

Ja mam piżamę i szlafrok ręcznik
Musze torbę kupić i jakieś higieniczne rzeczy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Torbę na szczęście mam - to są plusy zamiłowania do szycia toreb ;)

A tak w ogóle, czy jakbym miała czas, siły, możliwości, itd, to chciałybyście kosmetyczki? Zwykłe (rozmiar do ustalenia), np szare, z haftem z imieniem potomka? (taka na materiały higieniczne itd) ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

ja zamowilam normalna s....mialam m to wielkie jakies byly .Masz racje lepiej niech stoji spakowana. Ja nie mialm nic przygotowane w 1 ciazy to szlam na odzial w niedopranej szpitalnej koszuli i w kozakach. Mama na szybko mi rzexzy oragnizowala. Wiec tez wychodze teraz z zasady. Lepiej niech bedzie juz gotowa.Dopisz jeszcze wkladki laktacyjne. :pZdrowka dla meza. Masakra z tymi chorobami oby na ciebie nie przeszlo.Ja mam jedynie szlafrok i czekam na zamowione koszule....a i kupolam klapki ppd prysznic. Tez musze ten temat ogarnac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wkładki laktacyjne już do mnie idą - mam już trochę siary, nie co dzień, ale trochę się pojawia, więc jak bym gdzieś wychodziła, to planuję używać jeszcze wcześniej, żeby plam nie było ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień dobry w sobotę :) wyspałam się dziś dość :) teraz czas na ogarnięcie mieszkania.. Buuu no ale mam cały dzień na to :D miłej soboty :)

Mój M przy okazji załapie się na konkurs drużynowy w Oslo w skokach - ale mu zazdroszczę :) a tam śniegu po kolana (tego akurat nie zazdroszczę) :D

p19u3e3kgt9p4vck.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry