joanna4258
Fanka BB :)
Nie mam, jak dla mnie zbędna rzecz. W pierwszej ciąży próbowałam z tym spać, ale to nie dla mnieDziewczyny macie poduszki ciążowe używacie je ?
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam, jak dla mnie zbędna rzecz. W pierwszej ciąży próbowałam z tym spać, ale to nie dla mnieDziewczyny macie poduszki ciążowe używacie je ?
EtolęTo trzymam kciuki![]()
Cieszę się, że Ci się podoba sukienkaA myślisz, że do niej lepiej jakiś normalny żakiet/marynarkę czy etolę np taką:
Zobacz załącznik 842476
Zobacz załącznik 842477
Ooo dobrze, że już nie śpisz bo mam pytankoŚliczna
A do niej biżuteriaew szal
![]()
A mogę zapytać po co dwie?olaaa7,a dwóch na fundusz?
To już niedługo [emoji16] powodzeniaJa na 11.20. [emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukiJa na 11.20. [emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd ja to znam[emoji6]Ciężko za Wami nadążyć, dziewczynydoczytałam do końca, ale już nie mam siły odpisywać.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tych dwóch rzeczy wybrałabym kołyskę, na pewno jest bezpieczniejszaPewnie juz wszyscy spiaa ja sie zastanawiam nad łozeczkiem dla synka.
Przez pierwze kilka mcy chcialam zeby Michas spał z nami w pokoju ktory niestety jest mały i normalne lozeczko nie wejdzie.Zastanawiam sie ktore kupic... czy kołyske czy lezaczek bujaczek 5w1 z Kinderkraft... pomocy!! co radzicie??
Ola etola do urzedu jak najbardziej. Nie wiadomo jaka bedzie pogoda wiec na droge lepiej miec zakiet a na uroczustosc w urzedzie etole.To trzymam kciuki![]()
Cieszę się, że Ci się podoba sukienkaA myślisz, że do niej lepiej jakiś normalny żakiet/marynarkę czy etolę np taką:
Zobacz załącznik 842476
Zobacz załącznik 842477
Powodzenia[emoji4]Dziękuję kochana właśnie juz wstaje robie siku ogarniam się na szybko i jadę na szczęście mąż mi dotrzyma towarzystwa![]()