Renfrii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj jak wpadłam do Auchan na dział niemowlaków to mąż siłą mnie stamtąd wyciągał i wypakował wszystko co chciałam kupić ;(Dzień dobry Dziewczynyja jak podglądacz, czytam Was w miarę na bieżąco, a sama nie mam czasu napisać, ech.. u nas już 25+1, czyli 26 tydzień rozpoczęty. Zuzia kopie jak szalona, wczoraj cały dzień wariowala w brzuszku
cudowne uczucie, tylko gorzej jak skacze po pęcherzu
moja córcia na weekend pojechała do taty, wiec z moim P. mamy czas dla siebie. Wczoraj chciałam zrobić jakieś zakupy dla niuni, ale czasu zabrakło... nawet chleba nie zdążyłam kupić, ale za to byliśmy na kolacji na pysznych żeberkach i w kinie na Kobiety Mafii. Film całkiem spoko. A dziś leżę w łóżku... i tak pewnie cały dzień. Gdyby nie zakaz handlu to pobuszowałabym po sklepach, a tak to na spacer pewnie za zimno brrr... Wiec czeka mnie nudny dzień :/
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie kupiliście panele? W takim odcieniu mi się właśnie marzą <3Witajcie moje drogie[emoji8] nadrobiłam was. Mam chwilę żeby się odezwać[emoji846] mam nadzieję że weekend wam mija spokojnie i miło mimo tego mrozuuuu [emoji26]
My wczoraj z K skończyliśmy remont naszego pokoju [emoji847] po remoncie dwóch pokoi było kurzu w całym domu. Teraz wiem co czują dziewczyny wykańczające swoje domy/mieszkania. Nie zazdroszczę[emoji55] zostało nam dokupić jakieś duperele, dywaniki coś na ścianę firanki i później łóżeczko[emoji7]![]()
![]()
![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
My od siostry za darmo dostalismy bo wiadomo, że teraz tyle wydatków, że zawsze jest jakas oszczędnośćTez lubie xlandery. Upatrzyłam dla Stasia model xpulse. Jeszcze nie kupiliśmy, czekamy![]()
Skąd ja to znam... ja planowałam wczoraj odwiedzić Tesco, ale co się odwlecze...Ja wczoraj jak wpadłam do Auchan na dział niemowlaków to mąż siłą mnie stamtąd wyciągał i wypakował wszystko co chciałam kupić ;(
Już się dopytalam i faktycznie x lancer xa carbonJa mam xq
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robie taka zupe mexykanska , ale z mięsem mielonymBardzo aktywny dzień
Ja też padam dzisiaj, ale chociaż mam
![]()
(jak komuś nie przeszkadza, że bez mięsa, to mogę się podzielić)
![]()
Super niespodziankaDzień dobry![]()
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadaniewczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy
ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie
Miłej niedzieli :*
Ja już mam zrobiona [emoji1][emoji1] w całym domu pachnieBardzo pracowity dzień :-)[emoji4]
Zrobiłaś mi smaka na fasolkę, zrobię w najbliższym czasie.[emoji2]
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom