reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas też dzisiaj równo 24 tydzien :) Nigdy tak długo w ciąży nie byłam, od teraz aż do porodu będę się czuła jakby to był pierwszy raz ;)
Tym razem ze szczęśliwym zakończeniem :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Witajcie moje drogie[emoji8] nadrobiłam was. Mam chwilę żeby się odezwać[emoji846] mam nadzieję że weekend wam mija spokojnie i miło mimo tego mrozuuuu [emoji26]
My wczoraj z K skończyliśmy remont naszego pokoju [emoji847] po remoncie dwóch pokoi było kurzu w całym domu. Teraz wiem co czują dziewczyny wykańczające swoje domy/mieszkania. Nie zazdroszczę[emoji55] zostało nam dokupić jakieś duperele, dywaniki coś na ścianę firanki i później łóżeczko[emoji7]
510e023da7e8e121bec38708416adfc5.jpg
8aca102301a1a720ffdfe90d4968f89b.jpg
ec4126f706a35c48d235e30dfeb5c06d.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ladnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

I jeszcze poradnik, nie wiem jaką mamą będę ale mam nadzieje, że nie będę krzykliwą... ale na wszelki wypadek wzięłam sobie ten poradnik też w promocji [emoji14]
Zobacz załącznik 842936
Daj znać czy fajny poradnik ;) chcesz muszę mieć wytrenowaną rozmowę z dziećmi bez krzyku bo pracując w żłobku chyba by mnie zabili jakbym się darła ale wiadomo jak jest... :D może są fajne porady ;) ja czytałam artykuł w gazecie
1521367562-c8bb65c5f6495a69-aaaaaa.jpeg
I powiem wam że polecam :) sporo w takich gazetach mamusiowych jest artykułów odnośnie szczepień, a wiadomo lepsze takie źródło niż internet bo w internecie czasami różne osoby się wypowiadają...

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Daj znać czy fajny poradnik ;) chcesz muszę mieć wytrenowaną rozmowę z dziećmi bez krzyku bo pracując w żłobku chyba by mnie zabili jakbym się darła ale wiadomo jak jest... :D może są fajne porady ;) ja czytałam artykuł w gazecie
1521367562-c8bb65c5f6495a69-aaaaaa.jpeg
I powiem wam że polecam :) sporo w takich gazetach mamusiowych jest artykułów odnośnie szczepień, a wiadomo lepsze takie źródło niż internet bo w internecie czasami różne osoby się wypowiadają...

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]
A co opisali o szczepieniach? Ja już swoje zdanie mam na ten temat wyrobione ale jestem ciekawa co o tym myślisz :)

Ja wczoraj jak wpadłam do Auchan na dział niemowlaków to mąż siłą mnie stamtąd wyciągał i wypakował wszystko co chciałam kupić ;(
Z Auchan mam swoje perełki :)))) zawsze nawet w marketach znajdzie się coś dobrej jakości a w Auchan mają spory asortyment :))
1521367963-920a65d9fee36182-aaaaaa.jpeg
1521367967-c9055ace82d327af-aaaaaa.jpeg
1521367972-f3a5d3817b894360-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]

A co opisali o szczepieniach? Ja już swoje zdanie mam na ten temat wyrobione ale jestem ciekawa co o tym myślisz :)
Hmmm ciężko mi się nawet wypowiedzieć tak szczerze... Twierdzę że są szczepienia obowiązkowe - które i ja miałam robione jako dziecko i nie uważam żeby one miały wywołać u mnie jakieś powikłania czy choroby.. No ale skąd mogę na 100% to wiedzieć.. Jednak nagła nagonka na szczepionki też jest niepotrzebna, nie mam jeszcze do końca zdania i tak na prawdę nie ma jednoznacznych badań mówiących o tym że powikłaniem po szczepieniach jest np autyzm.. Ale nie chce wywoływać burzy.. Pewnie będą szczepienia które na pewno będę chciała u dziecka wykonać a będą takie których na pewno nie. Ale na razie za mało poczytałam.. Mój M siedzi bardzo w tym temacie i się wdraża, ale jeśli któraś chce mogę podesłać zdjęcia artykułów :) nie chce spotkać się zaraz z linczem bo na prawdę mam mieszane uczucia na razie.. Ale raczej takim anty całkiem nie jestem

p19u3e3k1dqfbg7q.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Ja w poradnikach o szczepieniach mało czytam bo oni tam tylko dobrą stronę pokazuja. A w internecie opinie to tez fakt sa takie i takie i plusy i minusy trzeba przetrawić samemu i najlepiej się za wiele nie sugerować. Corke szczepiłam zgodnie z kalendarzem a z synkiem mi się nie podobały pewne jego zachowania i nie wyraziłam zgody mimo, że pediatra na początku nie wiedziała o co mi chodzi. Po wizycie u neurologa przyznała mi racje.

Do góry