reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Lekarz Ci coś takiego dal do wypełnienia ? Muszę spytac w szpitalu gdzie chce rodzić czy tez muszę mieć plan porodu. Lekarz mi nic nie wspominał :/

niestety nie w kazdym szpitalu to jest tam gdzie rodzilam córke nie ma takiego czgos jak plan porodu

a tam gdzie bede rodzic teraz jest ale to prywatny porod najlepiej zapytaj u siebie w szpitalu czy takie cos mają

reklama
Tak u mnie w szpitalu jest na liście rzeczy, które należy ze sobą mieć ale z tego co się orientuję to w większości szpitali też chcą.

JA myślę że to taka sugerowana lista, ja nie miałam w maju szlafroka (państwowy szpital) i teraz też nie biorę.. może ewentualnie jakąś rozpinaną bluzę sobie wrzucę, zobaczę.

własnie zrę krokiety z kapusta i grzybami nie wiem traktwac to jak obiad cz 2 sniadanie?? :p :errr::D:D:D:D

Ja właśnie z okazji 1 dnia wiosny zeżarłam pączka.. powinien być jarmuż czy inna sałata żeby być w formie:-D ale nas to chyba nie dotyczy:-D

Ja mam bóle jakieś pod prawym zebrem niewiem czy mały gdzieś tam się uciska czy to nerka :/

Wydaje mi się że to nie "strefa nerki"- na szczęście...

to ja wam powiem ze wogole sie nie kłóce z moim łukaszem chociaz nonsttop mnie wk**wia ale odkąd jestem w ciazy strasznie jestem wyluzowana i czasem wole olac sprawe niz sie klocic chociaz nie powiem czasem bym tak sobie poryczała :D dla potrzymania ogniska domowego

Hahahahaha Karla :D Zobaczysz, poczytasz dzisiaj trochę to Cię namówimy na jakąś wieczorną spinę- a potem godzenie się w łóżku :D

Oj moj tez sie zawsze po czasie zachowuje jak by nic sie nie stalo. Nienawidze tego!

O tak, też mnie to zawsze wk... I kluczowe jest pytanie: PRZESZŁO CI??:growl:

Łooo ja cie, to już szykuję się na pokaz :D

Karla musi teraz sprostać naszym nowym standardom zawyżonym przez Jolę :D

A myślisz , że skoro mój lekarz badał wszytko "dokładnie" ale nie zauważył asymetrii w sercu to znaczy , że ma sprzęt do dupy czy nie widać było tego tydzień wcześniej ? Bo się zastanawiam czy mu zaufać i on zrobi w trzecim trymestrze czy jechać. W sumie 300zl to nie tak duzo jeśli chodzi i spokój i zdrowie dziecka.

No dokładnie tak jak napisałaś- zrobiłabym dla swojego własnego spokoju, żeby potem nie mieć do siebie pretensji o nic.

@Marzycielka odpisali mi z Bebetto : dźwięk który Pani słyszy pochodzi od systemu DMS - zapamiętywanie kierunku jazdy. Jeśli dźwięk jest dla Pani irytujący, system ten można zdemontować. Nie spowoduje to utraty gwarancji.

Laseczki na Hm jest -10% w aplikacji do jutra rana [emoji4]
1521623599-bd041caf245292c7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ostrzegaj może przed takimi newsami....
ja w tym miesiącu jestem naprawdę bliska bankructwa, więc pewnych pokus powinnam unikać :rofl2:
wolę nie pisać, ile wydałam, ale już 5 cyfrowa kwota, więc naprawdę powinnam się ograniczać....

ostrzegaj może przed takimi newsami....
ja w tym miesiącu jestem naprawdę bliska bankructwa, więc pewnych pokus powinnam unikać :rofl2:
wolę nie pisać, ile wydałam, ale już 5 cyfrowa kwota, więc naprawdę powinnam się ograniczać....

ja wlasnie dostalam info ze 1800zł mam jutro za towar zaplacic bo przyjdzie a mial byc za tydz wiec ja chyba juz jestem bankrutem hahha

JA myślę że to taka sugerowana lista, ja nie miałam w maju szlafroka (państwowy szpital) i teraz też nie biorę.. może ewentualnie jakąś rozpinaną bluzę sobie wrzucę, zobaczę.

Ja właśnie z okazji 1 dnia wiosny zeżarłam pączka.. powinien być jarmuż czy inna sałata żeby być w formie:-D ale nas to chyba nie dotyczy:-D

Wydaje mi się że to nie "strefa nerki"- na szczęście...

Hahahahaha Karla :D Zobaczysz, poczytasz dzisiaj trochę to Cię namówimy na jakąś wieczorną spinę- a potem godzenie się w łóżku :D

O tak, też mnie to zawsze wk... I kluczowe jest pytanie: PRZESZŁO CI??:growl:

Karla musi teraz sprostać naszym nowym standardom zawyżonym przez Jolę :D

No dokładnie tak jak napisałaś- zrobiłabym dla swojego własnego spokoju, żeby potem nie mieć do siebie pretensji o nic.
Tak to taka lista sugerowana, przynajmniej tak myślę :)
No a jak! Jola postawiła wysoko poprzeczkę :D

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
ech, jakbyś miała już mało problemów.... trzymam kciuki, żebyś miała przeciwciała, w przeciwnym wypadku nie wiem, jakie jest ryzyko zakażenia, ale chyba dość spore z córką pod jednym dachem (zwłaszcza, że o ile dobrze kojarzę, mogła zarażać przed wystąpieniem objawów...)
mocne kciuki za przeciwciała...

@_agnieszka_, mi się strasznie taki manekin krawiecki podoba jako element wystroju wnętrza :)
jako element wystroju ładny jest taki "normalny", ale jak jak ma mieć używanie go do szycia, to niestety tylko taki regulowany, a to już nie tak ładnie "elegancko" we wnętrzu wygląda... tzn taki mam na myśli https://www.maszynydousa.pl/environ...oductGfx_f8724910460afd4aa0ba4aef840c8165.jpg

Dziewczyny jestem załamana :( Ł poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy :( Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie
nie płacz, i nie stresuj się na zapas, bo na 99,99% to nic groźnego...
wiem, co przeżywasz, bo mnie też wysłali (też okulista po zapaleniu nerwu wzrokowego, ale u mnie z konkretnym podejrzeniem...) - nie miał w ostatnim czasie czegoś, co wygląda jak zapalenie spojówek albo alergia, albo zdiagnozowanego zapalenia nerwu, itd? przy takich historiach dość rutynowo wysyłają na badania (ver, tk, itd)...
wysyłają też czasem "nadplanowo" osoby, które dużo pracują wzrokiem, i od których wzroku sporo zależy, a mają np tendencje do problemów z oczami, a np ver bada dość dokładnie nerw wzrokowy...
samo skierowanie na badania nie jest powodem do paniki, poczekaj na wyniki, i spróbuj się nie stresować na zapas (bo jeszcze Ł dołożysz stresu, a chyba lepiej, żeby aż tak się nie przejmował...)
będzie dobrze, zobaczysz...

reklama
Do góry