Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nieee... My jesteśmy oboje bardzo uparci więc walka na cierpliwość trwaHahahadaj mu kawałek
biedny czeka
Nie zajrzał nawet do Ciebie ?
To ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem cudowna Panią domusprzatam, gotuje
a kto ci gotuje ?
![]()
Czemu nie mieszkasz bliżej, co...?Pół blaszki nawet ci ukroję bo znając życie u mnie jeść nie będą to się będę musiała z sąsiadami podzielić [emoji16]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Aahahahah[emoji16][emoji28][emoji23]![]()
![]()
Sernik za 9,99 i żebrak Czesław [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Za chwilę wywalę, tylko tu nadrobię... Jak nie mam czasu być na bieżąco, to fi brzuszków nie zaglądam... [emoji15]Dziewczyny moderatorki na naszych brzuszkach jakaś Emily ciągle się wstawia na golo,chociaz na moje to nie wiem czy to w ogóle jej czy ściągniete z neta ona na pewno nie jest z naszego wątku, mysle, że trzeba cos z tym zrobić
sory, ale nigdy nie próbowałam [emoji23]Dziewczyny wiem ze macie różne ukryte talenty wiec mam pytanie- czy może jakimś cudem zna ktoś węgierski? Muszę dać ogłoszenie o pracy na węgierskim portalu, odpowiedniku pracuj.pl.
@_agnieszka_ może ty w wolnej chwili ogarnialaś kurs węgierskiego?? [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie jesteś mistrzem[emoji23][emoji23][emoji23]Potrafię się odwdzieczyc [emoji16] w nocy gdy zasnął i nie chciał wyjść z psem (a w nocy wychodzi on) to wyjęłam odkurzacz i włączyłam mu przy łóżku by mu pomóc się obudzić [emoji23] nie żebym odkurzala o 23... Po prostu go położyłam i włączyłam
![]()
A czytałaś coś o tych wibracjach ? Czy to sprawia przyjemność / frajdę dziecku ? Dziecko się uspokaja czy coś ? Wolałabym żeby było bujanieNie bo są leciutkie te wibracjena krótko nic nie szkodzi
![]()
Nie możliwi jesteście.Nieee... My jesteśmy oboje bardzo uparci więc walka na cierpliwość trwa
![]()
Ale bliżej mnieCzemu nie mieszkasz bliżej, co...?
![]()
Hania po paru spokojniejszych dniach dzisiaj szalejeMój mały ostatnio mało ruchliwy.. Dzis ze 3 razy tylko mnie smyrnął. Staram się nie świrować, ale trochę mnie to martwi