Agatka29
Fanka BB :)
Kurde jeszcze tam nic nie oglądałamA kojarzycie czy w C&A też są jakieś zniżki?
A tam nic nie wiem jak mają zniżki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde jeszcze tam nic nie oglądałamA kojarzycie czy w C&A też są jakieś zniżki?
Ale fantazja!Jakbym wymieniła wszystkie imienne dziwactwa jakie spotkałam podczas pracy to byście się zdziwiły. Mój faworyt : AL PACINO. Tak ktoś dał dziecku na imię a nazwisko miał jakieś typowo polskie ale juz nie pamietam.
oooo do 8.04 to już będę miała kolejną wypłate, pewnie znowu popłynęA kojarzycie czy w C&A też są jakieś zniżki? Dziewczyny na stronie jest napisane, że ta zniżka z h&m obowiązuje do 25.03 a przez apkę że do 08.04Więc jeszcze zdążę kupić
![]()
A ja dziś dopiero zakupy na hm i jest -20% na wszystko dla dzieci ; D
oooo do 8.04 to już będę miała kolejną wypłate, pewnie znowu popłynę![]()
Powiedz mi czy szukasz jakiegoś konkretnego czy po prostu ma być bardziej różowy? I do jakiej ceny?Jak siądę przez laptopa to wyślę jak znajdę![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też ja bardziej, ale na szczęście z O można też pogadać...No to tak jak moj M, nie byl nauczony w domu i yeraz jest na prawde ciezko. Za to ja strasznie uczuciowa[emoji6]
Ale zawsze lepiej napisac niz nic nie powiedziec.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
DziękiWyślij do tego sklepu swoje fotki, na pewno zostanie twarzą produktu [emoji28] A jaka zarąbista komoda za Tobą [emoji7]
Super! Pięknie Ci wyszła.
U mnie się nie sprawdziło słodkie na dziewczynkę![]()
Mlecznego nie jem nic, w ogóleSlodkie to nie wiem ja zawsze skyszalam, że z dziewczynkami to się je dużo mlecznych rzeczy i cos w tym jest bo ja właśnie i w jednej ciąży z corka i teraz tak mam, z synkiem mleko mogło nie istnieć[emoji5] ale to pewnie też jak wszystko na pewno znajdzie się kobietą, ktora ma odwrotnie to tak jak z wyglądem [emoji5] ja np teraz mowie, że fajnie wyglądam mimo, że ciężka[emoji5] i tak myślałam, że bedzie dziewczynka bo w chłopak mi urodę zabrał[emoji5] a zawsze mówią odwrotnie [emoji5]