• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja juz gotowa wszystko kupione
Rob za mna bo wszy jest ok gluptasie
Potem bedzie ciezko z brzuchem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz u mnie słonko to nic niezmieni bo i tak tylko leżeć mogę [emoji2] więc czy większy czy mniejszy brzuch to niemoge nic robić [emoji134] może się odblokuje wkoncu bo już byłam na prawdę dobrze nastawiona , a taki znów strach mnie dopadł że szok [emoji52] ale przecież mamy najlepszego Aniołka który nad nami czuwa i nademna i małym musi być dobrze niepozwoli nas skrzywdzić [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana i pozdrawiam z badań. Dzisiaj wszystkie podstawowe oraz glukoza :/ Chciałam sobie podsumować kiepski tydzień i dokończyć nieprzyjemności, które się rozpoczęły od zalania mieszkania.

W planach generalny remont, wszystkich pomieszczeń poza łazienka. Ja się na ten czas nie mogę wyprowadzić, bo muszę być blisko lekarza i szpitala w razie czego. A w hałasie i pyle też nie mogę przebywać. Także chyba uda się zacząć po narodzinach Stasia. Eh eh same zmartwienia.

Tak Tak ja też tylko że u nas to trochę inaczej wygląda nie wiem czy lepiej czy gorzej , ale mogę normalnie zjeść śniadanie i godzinę przed wizytą mam wypić glukoze I jak przyjadę to mi pobiora krew i tyle. Nie wiem od czego to zależy [emoji33] . Mi też w moczu powychodzily właśnie jakieś dziadostwa... I też pewnie od tej nerki . Ale damy radę i nasze dzieci i nerki też [emoji8] [emoji8] musi być dobrze [emoji5]

Pewnie ze musi byc dobrze. Ja teraz mialam monural ten jednorazowy lek. Zobaczymy jakie bede efekty. Ale mam non stop bakterie i jakies dziadostwa. Poki co dobrze ze brak obrzekow ,nadcisnienia i bialka w moczu bo wtedy to juz sie nieciekawie robi. Mam.nadzieje ze masz lepsze samopoczucie. ?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi czuje sie jak wielorybek doslownie[emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ci powiem ze tez.....hahahaha ale to ta moja mania plaskiego brzucha sie odzywa. Mimo ze D mowi ze mam maly . ale odczuwam juz jak rozrasta mi sie macica....idzie w gore i jak dlugo siedze to kluje mnie pod zebrami. Ehhhh ale ja marudze a tak naprawde to ty powinnas...

Pewnie ze musi byc dobrze. Ja teraz mialam monural ten jednorazowy lek. Zobaczymy jakie bede efekty. Ale mam non stop bakterie i jakies dziadostwa. Poki co dobrze ze brak obrzekow ,nadcisnienia i bialka w moczu bo wtedy to juz sie nieciekawie robi. Mam.nadzieje ze masz lepsze samopoczucie. ?

Staram się cały czas [emoji5]

Nerka coś nie chce pracować 03.04 mam wizyte u urologa i podejmie decyzję czy da radę tak bo podobno problemy z nerkami są często w czasie ciąży, czy będzie trzeba jakąś szynę wstawiać, muszę monitorować czy czasem nie mam gorączki i jak coś to odrazu na szpital mam jechać do tego wyszedł mi jakiś stan zapalny u rodzinnej na badaniach no ale rozmawiałyśmy wczoraj i mówi że to może być od tej nerki i żebym przyjechała w przyszłym tygodniu zbadać to jeszcze raz żeby widzieć czy rosnie ten stan czy nie . A tak to sobie leżymy z małym i odpoczywamy zbieramy siły na lipiec [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Bedzie dobrze. Infekcje nerki sa czeste w ciazy. Ja mam liczne zlogi itd. Ciaza zawsze mi ja obciaza i jest wtedy na granicy wydolnosci. Najwazniejsze ze przestala mnie bolec. Dobrze ze u ciebie szybko to wykryli ,wdraza leczenie i bedzie ok. Trzeba myslec pozytywnie....inaczej czlowiek bal by sie chocby "pierdnac" zeby nic sie nie stalo.

Bedzie dobrze. Infekcje nerki sa czeste w ciazy. Ja mam liczne zlogi itd. Ciaza zawsze mi ja obciaza i jest wtedy na granicy wydolnosci. Najwazniejsze ze przestala mnie bolec. Dobrze ze u ciebie szybko to wykryli ,wdraza leczenie i bedzie ok. Trzeba myslec pozytywnie....inaczej czlowiek bal by sie chocby "pierdnac" zeby nic sie nie stalo.

Dokładnie [emoji5] [emoji5] [emoji5] musi być dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry