SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A ja jestem za równowaga [emoji1] 50% mamy - 50% taty [emoji16] mój też ma wiele cech, których mu zazdroszczę [emoji1]To niech mała lepiej odziedziczy spokojny charakter po Tobie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja jestem za równowaga [emoji1] 50% mamy - 50% taty [emoji16] mój też ma wiele cech, których mu zazdroszczę [emoji1]To niech mała lepiej odziedziczy spokojny charakter po Tobie![]()
Baletki byłyby dla mnie idealneWitam Was,
powodzenia na wizytach! Ja spakowana i po pracy jadę z młodym do rodziców, M. niestety zostaje, bo w sobotę widzi się ze swoim synkiem- urok rodziny patchworkowej
Co do studiów- ja studiowałam prawo, pomyłka totalna, żałuję że nie poszłam na architekturę jak tata i dziadek, ale matma mnie przerażała... robiłam nawet jakiś kurs projektowania wnętrz, ale kurde, jednak taki kurs to o kant tyłka... trzeba naprawdę wiedzieć co się robi, jak masz zrobić projekt a ktoś potem wyda na to kupę kasy....
@olaaa7, przy dłuższej to możesz mieć nawet baletki
@oliwka_11, niesamowita jesteś z tą figurą! Laska opór!
Kochana, albo w weekend przejedziecie się do McDrive'a- albo musi Ci wystarczyć narazie glukoza
@Dorotea., kurcze, chyba faktycznie lepiej remontować po remoncie.. chociaż żaden moment nie jest dobry na remont mieszkania w którym się mieszka...
Tak, strasznie to cieszyTo super. Wreszcie możesz się cieszyć w pełni ciąża. :-)
Nosidełko jest ciemnogranatowe, tylko zdjęcia wyszły kiepsko i źle widać. Zrobię jeszcze raz fotkiŚliczności *.* I masz miejsce gdzieś na niego , żeby stal cały czas czy składasz go sobie ? Na prawdę dużo ładniejszy niż na zdjęciach w interneciemam nadzieję , że różowy też taki będzie
a nosidełko wolałas czarne ? Ja się właśnie zastanawiam, bo będzie szaro-rozowo-bialy wozek. To myślałam , że szary fotelik.
dziękuje za zdjęcia :*
Z przodu już widać zarys brzuszkaale dalej chudzinka jesteś
nie mam pojęcia gdzie maluszek się mieści
A objawia się jakiś cukrzyca ? Ja też się boje, nie wypicia i złego samopoczucia tylko wyniku :/fajnie , że będziemy w kilka w poniedziałek![]()
Ooo to tak jak mójTak prawdziwy ryl [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest najprzyjemniejsze w ciąży. Czuc bobaska jak kopie. :-) ja tęskniłam wręcz za tym.. mój też kopie jak jakiś piłkarz.Baletki byłyby dla mnie idealne
Tak, strasznie to cieszyChociaż czasami dalej nie dowierzam, że będę miała takiego okruszka już niedługo
A Ty jak się czujesz? Miałaś już konsultację z lekarzem?
Nosidełko jest ciemnogranatowe, tylko zdjęcia wyszły kiepsko i źle widać. Zrobię jeszcze raz fotkiMnie kolor fotelik był w sumie obojętny jeśli chodzi o dopasowanie do wózka bo i tak jak będę używała fotelika to wiadomo, że wózka nie, więc chciałam żeby miał inny kolor niż wózek
Tak wygląda fotelik
Zobacz załącznik 843534
Co do cukrzycy to nie mam pojęcia jak się objawia.
Pęcherzyki rosły, ale później zwolnily i przestał rosnąć dominujący a później nie było widać ciałka żółtego, skoku temperatury nie miałam wyraźnego więc lekarz powiedział, że nie było bo nic na to nie wskazywałoTo Ci expert z lekarza[emoji1] [emoji1] no chyba , że miałaś wcześniej?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz czas do 27 tc a jak już wejdziesz w trzeci trymestr proszę się odblokować [emoji16][emoji16] bo synuś musi czuć, że czekacie na niego i wszystko będzie dla niego gotowe w 40tc [emoji1] a nie będzie się chłopak martwił, że z gołą pupa będzie chodził [emoji16][emoji16]Wczoraj rozmawialiśmy o wózku a mój mówi no już można by było zamówić żeby się rozprostowal itd i żeby wrazie reklamacji też nie było stresu że nie zdążymy ale chyba moja mina mówiła sama za siebie . Nie wiem co mi się stało ale normalnie się zablokowalam z tego stresu
Ja też mam 75g75g to zawsze 3 punktowa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powinnaś się cieszyć , że nie musisz dwóch godzin siedzieć na korytarzuNo właśnie zupełnie inaczej kurde . Godzinę przed wizytą mam wypić. Nie wiem co Oni tu czaruja [emoji2]
Właśnie kurcze boje się tych tabletek brać :/Ja bym wzięła apap skoro tak źle się czujesz.
Masz czas do 27 tc a jak już wejdziesz w trzeci trymestr proszę się odblokować [emoji16][emoji16] bo synuś musi czuć, że czekacie na niego i wszystko będzie dla niego gotowe w 40tc [emoji1] a nie będzie się chłopak martwił, że z gołą pupa będzie chodził [emoji16][emoji16]