Nowaja16
Fanka BB :)
Tak tak czekają tylko do 28 tygodnia i podadza sterydy mam nadzieje ze to jest bezpieczneTo za 3 tygodnie już podadzą dla małej sterydy na płucka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tak czekają tylko do 28 tygodnia i podadza sterydy mam nadzieje ze to jest bezpieczneTo za 3 tygodnie już podadzą dla małej sterydy na płucka?
O to super i dzięki temu będę czuła się bezpieczniejsza. Trzymam kciuki za dobre wyniki :*Hej ja już po glukozie ,przeżyłam ale głową mnie boli , wyniki odbiorę dopiero jutro bo zapomniałam powiedzieć że chce online ...
Sterydy są ok mnie też podawali w pierwszej ciąży i teraz pewnie tez
Wzajemnie, dobrej niedzieli :-)Witam się i uciekam ż palma do kościołaDobrej niedzieli! ....u mnie piękne słońce
![]()
Ja biorę 3 razy dziennie po 1A ile powinnam brać tego magnezu na dzień? Ja też poleże i wyjdę troszkę na słoneczko na ławeczce posiedzieć![]()
A ja niechce właśnie przeżyć każdy jeden dzień po mału
cieszyć się z takiej kruszynki
![]()
Dziękuję :*Ja biorę 3 razy dziennie po 1
I tak będę pewnie biec za starszym, bo będzie mieć 2 latka, więc dogonienie pełzaka to żaden problemDaj spokoj, 3 min posiedzi na tym kocyku i zanim się obejrzysz znajdziesz go przy drodze [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I jejku to odpoczywaj KiniuMy poszliśmy zobaczyć jak z palmami szli procesja. Właśnie wracamy. I juz mnie kłuje w pochwie. Jak pochodze to odrazu