ani_anita
Fanka BB :)
Nie dalej jak wczoraj poważnie się zastanawiałam, co lepszeTylko kto by tak długo w ciąży chodził[emoji5]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie dalej jak wczoraj poważnie się zastanawiałam, co lepszeTylko kto by tak długo w ciąży chodził[emoji5]
Kinia czujesz nas 2 lata w ciąży? [emoji23]Tylko kto by tak długo w ciąży chodził[emoji5]
Moja ciaza od początku na lekach przez krwawienia. Dziewczyny tu co pierwsze bylysmy to pewnie pamietaja ile stresu i nerwów kosztowało mnie każde krwawienie. 3 razy mnie na łyżeczkowanie szykowali w tej ciąży. Na szczęście od stycznia się uspokoiło ale leki i oszczędny tryb życia cały czas. Ale juz teraz przeszlo tydzień mam twardnienia brzucha poki nie bolesne i mniej niz 10 to nie jest zle. i w tej pochwie mnie kłuje jak się za duzo poruszam, jak by mi ktoś szpile wbijal. Pójdę na wizyte bede alarmowaćmyślałam , że Ty mozesz normalnie chodzić , spacerować. Ale chyba coś pomylilamdobrze, że chociaż troszke sie ruszasz po świeżym powietrzu
![]()
Hahaha jesteś zaproszona tylko żartowałam z tym ,że nie chciałaś [emoji23]żartowałaś ?myślałam , że moge sie czuć zaproszona
haha
![]()
O nie ja dziękujęKinia czujesz nas 2 lata w ciąży? [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
wydaje mi się, że tak. Ja biore magnez z potasem i skurcz miałam jak dotąd (odpukać) tylko jeden. ale za to tak mocny, że sie skuliłam w ściane w nocy, nie moglam dostać do stopy i K mi masował i przyciągnął do przodu i przeszło. Okropny ból :/O jej to wróc i polez odpocznij:* ja mam takie mrowienie w prawej pachwinie myślicie że to z braku magnezu? Bo wzięłam właśnie i przeszło
Mój dziś też jakiś taki jak wstaje to twardy a do tego boli mnie kość ogonowa o biodra aaaaaaOdpoczywam jak się trochę poruszam to już czuję brzuch twardy:/
ja brałam 3x1 teraz od 20tc biore 2x1A ile powinnam brać tego magnezu na dzień? Ja też poleże i wyjdę troszkę na słoneczko na ławeczce posiedzieć![]()
Ja też [emoji23] po 2 latach psychiatryk miała bym gwarantowany [emoji23]O nie ja dziękuję [emoji5]
Ja dzisiaj od rana to miałam miękki ale jak wróciłam to już mi się z 4 razy napial tylko w miarę szybko puscil.Mój dziś też jakiś taki jak wstaje to twardy a do tego boli mnie kość ogonowa o biodra aaaaaa
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom