kinga30
Fanka BB :)
Byśmy razem siedziały w psychiatryku hahahahaJa też [emoji23] po 2 latach psychiatryk miała bym gwarantowany [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byśmy razem siedziały w psychiatryku hahahahaJa też [emoji23] po 2 latach psychiatryk miała bym gwarantowany [emoji23]
Żeby przynajmniej na jednej sali to mialybysmy o czym gadac[emoji23]Byśmy razem siedziały w psychiatryku hahahaha
To nie wychodź z łóżka i odpoczywaj [emoji4]Witajcie[emoji5]
Sloneczko pieknie swiwci, a ja wstalam z bolem glowy i gardla[emoji53] Ogolnie kiepsko sie vzuje i na nic nie mam sily.
Zycze wszystkim milej niedzieli!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ale z nas emerytki [emoji23]Ja dzisiaj od rana to miałam miękki ale jak wróciłam to już mi się z 4 razy napial tylko w miarę szybko puscil.
O wlasnie hahahahaŻeby przynajmniej na jednej sali to mialybysmy o czym gadac[emoji23]
Naprawdę teraz się tak czuje.Ale z nas emerytki [emoji23]
Na moje to obym tylko doszła do 37 tygodnia bo mam jakieś dziwne przeczucie, że moje dziecko bedzie czerwcoweAle z nas emerytki [emoji23]
To bedzie najlepsza polozna[emoji3]Ale mama przyleci także to Ona będzie nasza położna [emoji4] [emoji1]