Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Glukozy czy tej słodkości jutro?[emoji2]Czekam na zdjęcie [emoji1]
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Glukozy czy tej słodkości jutro?[emoji2]Czekam na zdjęcie [emoji1]
![]()
Hehehe nie no ja idę we wtorek [emoji16] nie będę przekładać codziennieNo tak to w tygodniu się nie napije. W weekend też nie często. Ale wczoraj mnie wkurzył..
Miałam pisać właśnie w tej sprawiebo ja jednak w środę
jutro rano idę oglądać ubranka do koleżanki. We wtorek jadę na zakupy z samego rana i dopiero w środę skoczę na badanie
to może też sobie przełóż
heheh
WieemJest serce [emoji16]
![]()
Z usg [emoji1][emoji1] Malutkiego kreciolkaGlukozy czy tej słodkości jutro?[emoji2]
Ahhh oki [emoji23] mam nadzieję, że będzie znów ładnie się do mamusi usmiechal[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Z usg [emoji1][emoji1] Malutkiego kreciolka
![]()
No to ja Ci pisze [emoji16] tak mi kazał ginekolog i podkreslil abym tak zrobiła by wynik nie wyszedł zły przez odwodnienieTo mi nic nie mówiła o wodzie położna :/
Dzidziusia !!Glukozy czy tej słodkości jutro?[emoji2]
Do mamusi i cioc na forum, które niecierpliwie czekają o trzymają kciuki [emoji16][emoji16][emoji16]Ahhh oki [emoji23] mam nadzieję, że będzie znów ładnie się do mamusi usmiechal[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ja w nocy dużo pijeNo to ja Ci pisze [emoji16] tak mi kazał ginekolog i podkreslil abym tak zrobiła by wynik nie wyszedł zły przez odwodnieniea wiadomo, że w nocy prawie się nie pije
a później już po glukozie pewnie pić niemozna żeby tego cukru nie rozrzedzac
![]()
A no to może nie musisz [emoji1] ale mnie nie pytał czy pije w nocy tylko stwierdził, że mam wypić rano dwie szklankiJa w nocy dużo pije![]()