Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Tak w Słupsku no lekarzaA kto Cię przyjmowal?W Słupsku na oddziale jesteś???
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak w Słupsku no lekarzaA kto Cię przyjmowal?W Słupsku na oddziale jesteś???
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja miała 4 jak byłam w ciąży z Kacprem, niby już duzo rozumiała ale cięzko przechodziła moje wizyty w szpitalu. Przez to długi czas mówiła, że nie chce rodzeństwa. Ale jak się urodził to jej przeszlo.Za to młody teraz dopiero 3 lata pod koniec kwietnia jemu w ogóle ciezko było wytlumaczyc co się dzieje jak lądowałam w szpitalu4.5 roku
![]()
No to dlugasna[emoji3]No mój stwierdził, że szyjka jest ok po tym badaniu a podczas dopochwowego koło 15tc miała aż 5cm więc długa była
![]()
OjejMoja miała 4 jak byłam w ciąży z Kacprem, niby już duzo rozumiała ale cięzko przechodziła moje wizyty w szpitalu. Przez to długi czas mówiła, że nie chce rodzeństwa. Ale jak się urodził to jej przeszlo.Za to młody teraz dopiero 3 lata pod koniec kwietnia jemu w ogóle ciezko było wytlumaczyc co się dzieje jak lądowałam w szpitalu
Oby po lekach szybko się wyciszylo. Może nasz ordynator podejmie decyzję o jakiś mocniejszych lekach. Jak leżałam z ciąża pozamaciczną to zawsze był przy badaniach a jak mnie raz wieczorem ból złapał to dyżurna lekarka już chciała dzwonić po niego.Napina się brzusio u dołu i rośnie spiecie
![]()
Najważniejsze żeby z dzidzia było wszystko oki jeszcze te 3 m-ce a później już na pewno będziesz w domu [emoji4]Mam nadzieje ze nie bd często ladowala[emoji1]
![]()
TakDarka ty ze Słupska?
![]()