SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A to dziękuję bardzo, że pytasz [emoji1] mam od wczoraj troszkę do nadrobienia więc za pół h zacznę nadrabiać [emoji1]Nie, tak ogólnie!Ale skoro żyjesz to good, wpadaj później
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to dziękuję bardzo, że pytasz [emoji1] mam od wczoraj troszkę do nadrobienia więc za pół h zacznę nadrabiać [emoji1]Nie, tak ogólnie!Ale skoro żyjesz to good, wpadaj później
![]()
A to dziękuję bardzo, że pytasz [emoji1] mam od wczoraj troszkę do nadrobienia więc za pół h zacznę nadrabiać [emoji1]
No co Ty? Jak dla mnie to takie sweterki dla małego dziecka są mega stylowe.JustMe55, takie sweterki kojarzą mu się z facetami homo nie wiadomo![]()
KOchanie, nie zapominaj że Kim na swoim tyłki zarobiła już milionyJa już się boję wejść na wagę. z rozmiaru S na L. Ja wiem że to normalne itp. ale mnie trafia. We wszystkim wygladalam albo jak w worku albo jak serdelek. Na płacz mi się zbierało. I weź tu bądź sexi w ciąży jeśli w udach i tyłku nawet kim Kardashian Ci nie podskoczy. Wyć mi się chce
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem mega dumna z mojego męża. U Nas też było by ciężko opłacić kredyt, opłaty, żarcie itp tylko z mojej wyplaty ale byśmy dali radę. Na szczęście nie muszę juz o tym romyslac, bo wszystko wyszło po naszej myślidzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Ja odkladalam 2 miesiące.. Ostatnio na wizycie wybronilam siw tym ze chorowałam.. A za tydzien mam wizytę wiec to ost.dzwonek.. Nie mialam wyjscia ale zle nie byloJa może krzywą też ogarnę w tym tygodniu... Ale strasznie mi się nie chce :/
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tez tak mam . to po tej glukozie. Ziewam jak glupia mialam.sie polozyc ale wzielam sie za robote bo jestem z nia w szarej dupowA ja jestem jakaś padnięta, zero siły. Najchętniej to bym pospała.
Hahahahah jak bie mozg kaszanka to dupa nie trzyma hahahah nie moge z wami dziewczynyChodzę po mieszkaniu zła jak osa, zaglądam w każdy kąt, to tu to tam i szukam... Komórki... A komórka w ręce... Sama spojrzałam na siebie jak na czubkamózg jak kaszanka
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
@Karla88 super! Gratulacje! To co na tapecie do kupienia???![]()
Hehehe aż tyle tego chyba nie jest bo wczoraj wieczorem byłam na bieżąco [emoji23][emoji16][emoji16]....to widzimy się wieczorem hahah![]()