Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Karla88 a znasz torebki Chylak? Ja teraz choruję na nie..... jak już tu któraś wrzucała, na wiosnę zmieścimy się przynajmniej w torebkę![]()
Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A co tam. Zamowilam sobie do wózka torbę o bag. Kiepski humor trwa nadal. Mąż się za portfel łapie i śmieje się że moje humory doprowadzą go do bankructwa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie dotarlo lozeczko[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No moja tesciowka mi opowiadała że oni mieli takie urządzenia jak trąbki które się do brzucha tylko przystawialo i to z 2 Max 3 razy w ciązy[emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardziej za sprawą intesywnych doznań[emoji3][emoji3][emoji3] sperma działa na szyjke i macice dopiero po 38 tygodniu na wskutek zawartych w niej prostanglandyn.Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]
Fajnie. Chwal sie co za cudo nabylas.Wlasnie dotarlo lozeczko[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
6 miesiąc od 3 się ciąża nie rozwijała wszystko było w rozkładzie. Moja mama nie mogła miec chlopcow tak podejrzewali i dwie ciąże z chłopakami poszły. Dlatego pomiędzy mną a siostra jest 10 lat różnicy. My dwie ale ciążę 4
Super taki domek[emoji5] Moja mloda tez ma domek, hustawke i piaskownice, ale na dzialce[emoji3]Piekne miejsce i warunki na sad i uprawy. My obok ogrodka zrobilismy dzieciakom domek ze zjezdzalnia i 2 hustawki . a oliwia zrobila sobie skalniak posadzila kwiaty i wrzosy. Domek D sam budowal zaden gotowiec i wyszedl wielki. Ma wysokosci 2m i dosc wysoko nad ziemia. Dzieki temu hamak maja pod domkiem.