Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A ja znów na odwrót chyba przez to leżenie taka "wypoczeta " jestem [emoji3]Matko, a ja odwrotnie. No spalabym caly dzien[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja znów na odwrót chyba przez to leżenie taka "wypoczeta " jestem [emoji3]Matko, a ja odwrotnie. No spalabym caly dzien[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Suuuper [emoji5]Przyszły ciuchy!Jak tak dalej pójdzie to młody będzie lepiej od matki ubrany
Zobacz załącznik 843786
to na dole to chustki pod szyję, na chłodniejsze dni![]()
Zobacz załącznik 843787
A ja muszę powiedzieć, że jestem zaskoczona bo w tej ciazy już 3 raz zostałam przepuszczona raz na wynikach ostatnio i dwa razy w sklepieNa ptawde swietny pomysl. Wszedzie tak powinno byc. I jeszcze dzieci z tymi ciezarnymi. Bo z malym dzieckiem tez Cie nikt nie wpusci, tak jak z brzuchem.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O widze, ze Twoj mial taki pomysl jak moj[emoji5] Tez jak wrocilysmy ze szpitala caly pokoj byl w balonikach w ksztalcie smoczkow, kwiatkow i serduszek[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę, że niebo ważne, że czulas [emoji16] a co do szyjki Wioli jestem właśnie ciekawa czy woli dmuchać na zimne i leżeć czy to już jest taka szyjka, że może się ruszać wiecej
![]()
Chyba miałam właśnie skurcz BH... Ból jak podczas okresu i też nad spojeniem, ale trwał krótko max minutę
![]()
Noo właśnie niewiedzialam co napisać[emoji23] ale biedna za 5o przynajmniej jesteś przeczyszczoba [emoji5]Sory, ale [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Jakie słodkie [emoji7]
a to moje dzisiejsze łupy [emoji16]![]()
![]()
Hahaha nie no tu nie ma powodu do gratulacjiKochany![]()
Ja mimo wszystko po takich przejsciach chyba wybrałabym lezenie. Trzy miesiące to juz nie dlugo, a lepiej dmuchać na zimne..
Nie wiem, czy powinnam Ci pogratulować w tym momencie ??(pytam serio, bez ironi jak cos
)
I tylko jeden mialas ?
Sliczne ubranka <3
@kinga30 mam nadzieje, że tak. Kupie pozniej Kinder x5 i bede budzic![]()
A moj byl 3 tygodnie po porodzie bo dwa się naleza po CC i tydzień jego zjazdowy a tacierzynski wykorzystaliśmy sobie na wakacje. Przykre co zrobilA to moj wzial po porodzie tydzien wolnego, w czasie ktorego wszystko zalatwial - wiadomo przychodnia, praca, becikowe itd. A tacierzynskiego w ogole nie wykozystal. Po jakims czasie wzial kase za to[emoji53]
A co zrobil przed porodem to juz wole nie pisac. Do tej pory mam zal i mu wypominam ta sytuacje jak i czas po porodzie.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Wczoraj je zobaczyłam a kasy nie miałam i dziś musiałam po nie polecieć [emoji173]Jakie słodkie [emoji7]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] Jolka ale jesteś pamietliwa odpuscilabys jej wkoncu [emoji23]Mnie moja 2x tak oszukała. Ostatni raz z 10 lat temu ale nadal jej nie wybaczyłam![]()