• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

To faktycznie, oby tylko nie płuca
No oby

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.

w4sqgzu395zb6ngs.png
O kurczę biedulka ale ja męczy [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie było mnie dwa dni na forum i 100 stron do nadrobienia [emoji33] będę za tydzień [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Skrócę Ci dzisiejszy dzień. Ja @Karla88 @JustMe55 jarałyśmy się paczkami z ciuchami.
@SzczęśliwaCiężarna też upolowała ładne rzeczy.
@oliwka_11 udzielała sex porad (jak co to trzeba pić alko :D)
AAAA i najważniejsze @Wronka199 się zesrała :D

Hehe to nieźle. Ja na to zadoopie przeprowadziłam się wprost z Oxfordu, gdzie autobus jeździł co 3 minuty więc szok był niemały :) Chociaż i tak po Oxie smigalam głównie na rowerze, ale w UK jest zupełnie inna kultura jazdy. W PL się boję jeździć rowerem po drogach.

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja po Polsce to samo. Za to w Holandii na rowerze jeździ sie cudnie :) Naprawdę nawet po dużych miastach śmigałam bez strachu, jeździłam po skrzyżowaniach i rondach. Zupełnie inna kultura nie tylko jazdy ale też inne zachowanie kierowców widzących rowerzystę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry