olaaa7
Fanka BB :)
Ooo ja zaraz idę to spróbujęPodobno najlepiej zaczac w toalecie... Przy sikaniu próbować nie sikac wtedy sie zaciskaja te miesnie czy jakos tak.. Ale za kazdym razem zapominam jak jestem w wc
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo ja zaraz idę to spróbujęPodobno najlepiej zaczac w toalecie... Przy sikaniu próbować nie sikac wtedy sie zaciskaja te miesnie czy jakos tak.. Ale za kazdym razem zapominam jak jestem w wc
![]()
Ja, to znaczy staram się, bo nie zawsze jest czas. Ale jak tyko parę dni odpuszczę, kręgosłup daje znać o sobie.Dziewczyn ćwiczy któraś z was w ciąży ? Ja .narazie jestem na.etapie oglądania filmików
Mnie koleżanka poleca kupić balonik Anabell dlatego dziś o niego pytałam na forum. Podobno położna na szkole rodzenia im polecała i wszystkie dziewczyny oprócz niej kupiły i żadna nie popękała ani nie była nacinana a ona nie kupiła i musieli ją nacinać a mimo to pękła. Ale sama nie wiem co o tym myśleć.
Kijowo byłoOk daj znac jak poszło[emoji3]
![]()
Właśnie mnie też dlatego jak już to skupię się na mięśniach kegla.szczerze nie przekonuje mnie taki balonik... tak naprawde czy pekniesz czy nie zalezy od wielkosci główki, czy dobrze wspolpracujesz z polozną (oddychanie, parcie, i przedewszystkim sluchanie tego co masz robic w danym momencie)
Chodzi o to żeby zobaczyć które mięśnie cwiczycKijowo było [emoji14] Średnie uczucie tak zatrzymać mocz [emoji14]
Właśnie mnie też dlatego jak już to skupię się na mięśniach kegla.

Niby coś tam zobaczyłam tzn poczułam ale bardzo słabo i szczerze to nie mam zielonego pojęcia jak je ćwiczyćChodzi o to żeby zobaczyć które mięśnie cwiczyc
![]()
Musisz teraz starać sie napiac te mięśnie. Poczytaj na necie yam wszystko jest opisane[emoji3]Niby coś tam zobaczyłam tzn poczułam ale bardzo słabo i szczerze to nie mam zielonego pojęcia jak je ćwiczyć![]()
Ja bym sie bala ze po takim baloniki zrobie sie rozlazla[emoji13]szczerze nie przekonuje mnie taki balonik... tak naprawde czy pekniesz czy nie zalezy od wielkosci główki, czy dobrze wspolpracujesz z polozną (oddychanie, parcie, i przedewszystkim sluchanie tego co masz robic w danym momencie)