Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie też się tego boję.Ja bym sie bala ze po takim baloniki zrobie sie rozlazla[emoji13]
![]()
Dlatego chyba zostaja miesnie kegla.. Bezpieczny sposobWłaśnie też się tego boję.
Jeee zjadłabym pierogi z truskawkami![]()

przeczytałaś o kulkach gejszy?Jeee zjadłabym pierogi z truskawkami![]()
Podczas sikania nie wolno ćwiczyć bo mozna nabawic sie infekcji. Mozna raz sprobowac zobaczyc tylko o jakie miesnie chodzi.Mięśnie kegla jeszcze podczas sexu się przydają, więc ćwiczcie babeczki..!
Podczas siusiania to nawet chyba nie jest polecane- jedynie można spróbować, żeby wiedzieć o jakie mięśnie chodzi. ALE są takie kulki intymne i można ćwiczyć zaciskanie tych mięśni, żeby kulka nie wypadła jak się chodzi np![]()
ja bym zjadła pierogi borówkami ale orgazmu tez nie odmówię heod sexu po miesinie kegla po orgazm do pierogów z truskawami![]()
No weeez[emoji13] a skad truskawki? Mrozone??Jeee zjadłabym pierogi z truskawkami![]()
Dupa.! Zle przeczytałam[emoji3] myslalam ze juz zjadlas[emoji13]No weeez[emoji13] a skad truskawki? Mrozone??
Ja jutro lepie ruskie[emoji173]
![]()