Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ruszamy powoli na wizytę. Proszę o kciuki![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ruszamy powoli na wizytę. Proszę o kciuki![]()
TrzymamRuszamy powoli na wizytę. Proszę o kciuki![]()
Trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]Ruszamy powoli na wizytę. Proszę o kciuki![]()
Faceci tacy sądziewczynki zaczyna mnie wnerwiać mój M ja cała podekscytowana ze małą kopie i mówię mu co chwilę patrz patrz a on jednym okiem na brzuch drugim na tv a we mnie kipi ze woli patrzeć na tv niby całuje brzuch na dobranoc
Dobrze obydowoje ale mały podobno bardzo jeczacyTen strach to nam zostanie już do lipca myślę , ale potem już tylko sama radość [emoji5] a jak siostra się czuje ? I jak maleństwo ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zaciśnięteRuszamy powoli na wizytę. Proszę o kciuki![]()
Ciekawe jakie nasze będą [emoji2]Dobrze obydowoje ale mały podobno bardzo jeczacy![]()
Mam nadzieję ze już jestescie na dobrej drodze do wyzdrowieniaHey u nas wkoncu antybiotyk dala zlecila konkretnie krew mocz i jutro z wynikami do lekarza swojego nareszcie
![]()